Een nieuwe lading avocado's komt binnen. Je stelt de machine in en zorgt ervoor dat in alles is voorzien is zodat je collega's de producten kunnen verpakken en stapelen! Lees snel verder als jij jezelf dit wel ziet doen!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven gemotiveerde, enthousiaste machine operator voor een bedrijf binnen de AGF sector. Na je inwerktraject ben jij verantwoordelijk voor één grote verpakkingsmachine. Aan deze machine staan diverse medewerkers de AGF producten te verpakken.

Is het folie bijna op? Dan zorg jij ervoor dat het bijgevuld is zodat de machine kan blijven draaien. Is de order met mango's helemaal verwerkt? Dan stel jij de machine in zodat de avocado's verpakt kunnen worden. Is het handiger dat de medewerkers van plaats verwisselen aan de machine?Dan communiceer jij dit door. Kortom, jij zorgt ervoor dat het productieproces aan deze machine vlekkeloos verloopt! Er zijn meerdere machines dus je hebt collega machine operators waarmee je samenwerkt.

Over het bedrijf

Het is een groot bedrijf, voortdurend in beweging en gelegen in het Westland. De kerntaken liggen in de opslag, het ompakken en kwaliteitscontroles van elk type fruit. Het bedrijf beschikt over een zeer grote opslagcapaciteit bestaande uit diverse koelcellen. Nee-verkoop kennen ze er niet, alles is mogelijk, het draait om service en kwaliteit, 24/7!

Wat wij vragen

  • Je hebt een ruime, aantoonbare technische interesse
  • Je beschikt minimaal over vmbo werk- en denkniveau
  • Je bent fysiek fit want je brengt een groot deel van de dag staand achter en lopend om de machine door
  • Je maakt je nieuwe dingen snel eigen en vindt het leuk om het werken met de verpakkingsmachine eigen
    te maken. Ook wanneer de werkzaamheden eentonig zijn,blijf je scherp en gefocust
  • Je bent geduldig en laat je niet gek maken als de machine bijvoorbeeld vastloopt
  • Het is een pre als je een woordje Engels spreekt om makkelijker te kunnen communiceren

Wat wij bieden

  • Een goed bruto maandsalaris: € 2100,- tot € 2.500,- aangevuld met 100% reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer

Extra informatie

  • Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties