Ben jij in het bezit van of in opleiding voor het C rijbewijs en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin je met mooiste voertuigen en technieken gaat werken? Lees dan snel verder!

Over de functie

Geen dag is het zelfde als Chauffeur-Operator. Je meldt je s'ochtends bij de standplaats, drinkt een bakje koffie met je collega's en op de lijst op de tafel kijk je waar je opdrachten vandaag zijn. Je zorgt dat alle benodigdheden aanwezig zijn in de wagen en dan ga je de weg op. Je rijdt kriskras door Nederland, waarbij er verschillende voertuigen tot je beschikking staan. Waaronder hogedrukspuitwagens, veegzuigwagens en vacuümwagens. Stuk voor stuk zijn dit technische hoogstandjes, waarmee je uiteenlopende reinigingswerkzaamheden uitvoert aan infrastructurele werken, zoals kolken, gemalen en openbare rioolstelsels. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is sinds 1962 marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. Zij voeren opdrachten uit voor overheden, gemeentes en ondernemingen. Het bedrijf kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen de organisatie. Verspreid over 14 vestigingen in Nederland en België staan de ruim 300 medewerkers elke dag weer centraal. 

Wat wij vragen

- Rijbewijs C met code 95
- MBO werk- en denkniveau
- Een flinke dosis flexibiliteit
- Probleemoplossend vermogen
- Affiniteit met grond, weg en waterbouw
- Affiniteit met techniek en groot materieel

Wat wij bieden

- veel zelfstandigheid
- kansen om jezelf te ontplooien op gebieden als techniek en veiligheid
- Marktconform salaris
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Gezellige vrijdagmiddagborrel

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 869

Plaatsen

Werk locaties