Zoek jij een nieuwe uitdaging als onderhoudsmonteur? Kijk snel verder!

Over de functie

Voor onze klantrelatie zijn wij opzoek naar een onderhoudsmonteur in de technische dienst.  Als medewerker technische dienst hou jij je bezig met de storingen en onderhoud van de machines binnen de organisatie. Het is jouw doel om deze optimaal te laten functioneren zodat de productie door kan gaan. Samen met het team streef jij naar de best haalbare kwaliteit en kwantiteit. 

Nadat je bent ingewerkt voer je zelfstandig reparatiewerkzaamheden uit. Verder werk je aan onderhouds- en installatiewerkzaamheden aan de productiemachines en de randapparatuur. Om storingen te voorkomen lokaliseer en analyseer je complexe verstoringen.  Samen met het team zorg je voor vervolgacties. Daarnaast loop je inspecties en zorg je voor verbetering van de technische staat van de machines. 

Verder werk je netjes en secuur. Je bent een teamplayer en zorgt ervoor dat het magazijn van de technische dienst opgeruimd en schoon is. De ruimte waarover de technische dienst beschikt is een droom voor elke TD'er. Het is ruim, groot en alle gereedschappen zijn aanwezig. Hier heb jij alle gelegenheid om jouw werkzaamheden uit te voeren. 

Jij hebt uiteraard geen probleem met de storingdienst. Binnen het team word er om de week gewisseld. Het kan dus zijn dat je in het weekend opgeroepen wordt om een storing te verhelpen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een producent van kwalitatief hoogwaardige flexibele verpakkingen van polyethyleen en polypropyleen. Zij levert haar producten aan zowel de food als de non-food industrie. Het bedrijf heeft twee vestigingen, één in Wieringerwerf en één in Harlingen. De in Wieringerwerf geëxtrudeerde folies en verpakkingen worden bedrukt en verwerkt in Harlingen.

Wat wij vragen

- Jij beschikt over een MBO-4 opleiding. Het liefst in de richting van elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde. 

- Kennis van NEN 3140 is een pré 

- Wel heb jij kennis van PLC technieken. 

- Natuurlijk heb jij aantoonbare ervaring als storing- en onderhoudsmonteur. 

- Toonbare ervaring met het oplossen van storingen met een motorregeling, gelijk als draaistroommotoren (frequentie en servobesturing) 

- Je hebt kennis en ervaring in het oplossen van elektrische en mechanische storingen met PLC besturingen. 

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een groot, groeiend bedrijf. Hier is veel ruimte voor eigen initiatief. Ook vind het bedrijf belangrijk dat je groeit en jezelf uitdaagt. Diverse opleidingen worden aangeboden. 

Verder biedt het bedrijf een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Extra informatie

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties