Ben jij een echte aanpakker en zoek jij een fulltime baan in de productie? Als fulltime productiemedewerker zorg jij er samen met jouw collega`'s voor dat de orders tijdig geproduceerd worden en de deur uit gaan. Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct!

Over de functie

Als fulltime productiemedewerker ben jij medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, produceren, verwerken en inpakken van hoogwaardig food producten. Hygiëne staat bij het bedrijf voorop. Om de kwaliteit te waarborgen wordt het product/productie regelmatig gecontroleerd voordat alles naar de klant gaat. Met je collega’s zorg je ervoor dat de productielijn continu draaiende blijft.

Het is de bedoeling dat je uiteindelijk allround inzetbaar bent.  Stap voor stap word je dan ook ingewerkt in alle onderdelen van de productie. Denk hierbij aan het instellen en bedienen van de machines, bijvullen van het verpakkingsmateriaal maar ook het controleren van de kwaliteit. Dit maakt zowel het werk voor jou zelf veel leuker en afwisselender, maar ook zorgt het ervoor dat je echt als team met elkaar aan de slag bent.

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een nieuw en groeiend bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. Belangrijke pijlers voor deze organisatie zijn werken aan kwaliteit en innovatie,  in samenwerking met haar klanten en medewerkers en dit is dan ook wat het bedrijf onderscheidend maakt. De sfeer is gezellig, maar wel recht door zee en duidelijk. Hier geen lange lijnen of bureaucratie.

Wat wij vragen

Als jij als productiemedewerker in Middenmeer aan de slag wil, heb je:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ervaring met het werken in een productieomgeving en het liefst in de foodsector

Hiernaast ben jij flexibel ingesteld en heb je een kritische blik.

Wat wij bieden

Op dit moment wordt er in een 2-ploegendienst gewerkt. Het bedrijf heeft ontzettend mooie groeipotentie en wil op den duur dan ook naar een 3-ploegendienst. Daardoor ziet de toekomst er als volgt uit:

  • Uitbreiden in aantal productielijnen
  • Van 2 naar een 3 ploegensysteem
  • Goede doorgroeimogelijkheden

Wij bieden jou een goed salaris op basis van de ervaring die jij meeneemt. Hier hangt een bruto uurloon aan vast van € 10,50 vanaf 22 jaar en ouder tot € 11,50 als startsalaris. Dit is exclusief de toeslagen welke van toepassing zijn op de avonddienst.

Extra informatie

Er is geen openbaar vervoer op de tijden dat er gewerkt wordt. Daarom is het handig als je in de buurt van Agriport A7 woont. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein en goed bereikbaar met de fiets, scooter en de auto.

Je gaat in ieder geval de eerste maanden via ons aan de slag. Uitgangspunt is dat jij daar in dienst wil komen. Bij goed functioneren word je dan ook overgenomen door de opdrachtgever.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties