Zorg jij er samen met jouw collega teamleiders voor dat de productie optimaal en efficiënt verloopt? Als teamleider stuur jij 15 tot 20 mensen aan.

Over de functie

Als junior teamleider ben je degene die alles in goede banen leidt voor de totale productie. Naast het aansturen van jouw team voer jij met hen ook de beoordelings- , verzuim- en functioneringsgesprekken. Ook jouw mening geldt en daarin kan je meedenken over de toekomst van het bedrijf. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en verwerkt vlees van o.a. eigen vee. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Zij leven de hoogste hygiënenormen na.  

Wat wij vragen

Wij vragen van jou:

  • Werkervaring binnen een productie omgeving, bij voorkeur een industriële slagerij omgeving
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, dit is nodig omdat je een team moet aansturen
  • Een verantwoordelijke, kritische en enthousiaste instelling
  • Flexibele inzetbaarheid, ook op de zaterdag

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan bij een opdrachtgever waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Ook bij gebleken geschiktheid ligt een dienstverband bij de opdrachtgever in handbereik. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties