Zorg jij dat de machines blijven draaien en dat de productiemedewerkers niet stil komen te staan?

Over de functie

Je bereidt het werk voor, zodat de productiemedewerkers niet stil komen te staan. Je leest de opdrachten, haalt het juiste vlees, stelt de machine in en lost kleine storingen op. Je bouwt de machine om voor het juiste formaat bakje en zorgt dat er genoeg bakjes, stickers en folie aanwezig zijn. Voor grote storingen schakel je de technische dienst in. Je controleert de productie en zorgt zo voor de beste kwaliteit van het product. Je bent dus verantwoordelijk voor de kwaliteit en de kwantiteit van de productie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en verwerkt vlees van o.a. eigen vee. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Zij leven de hoogste hygiënenormen na. 

Wat wij vragen

Belangrijk is dat je echt de handen uit de mouwen steekt en het niet snel koud hebt. Je hebt enige ervaring met het aansturen van medewerkers.

Je werkt 38 uur in de week verdeeld over 6 dagen, waarvan je ook op zaterdag inzetbaar bent. De zaterdag is een drukke dag. Als je de ene week 6 dagen werkt wordt dit een andere week weer recht getrokken. 

Wat wij bieden

Als na de periode via Luba blijkt dat jij past bij het bedrijf kan je overgenomen worden op contract. Bij vragen neem contact op met de vestiging op 0251-214952. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties