Heb jij ervaring als operator in een bakkerij en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij dit familiebedrijf te werken.

Over de functie

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het opstarten, bedienen en bewaken van het productieproces.
Jij zorgt ervoor dat het proces door blijft lopen en dat het product aan de kwaliteitseisen voldoet. Dit proces begint bij het maken van deeg tot aan de producten garen in de ovens.

Daarnaast houd je je bezig met het intern bestellen en in ontvangst nemen van grondstoffen en verpakkingen en stuur je het team aan dat bij de productielijn staat.

Dit bedrijf produceert onder andere krakelingen, crackers en beschuit. Als je start kom je te werken op één van de productgroepen. Je houdt je niet alleen bezig met het instellen van de machines, maar zorgt er ook voor dat je de kwaliteit van het deeg bewaakt. Daarom is het belangrijk dat jij al kennis en ervaring hebt opgedaan met bakken en deeg.

Over het bedrijf

In 1922 is dit familiebedrijf opgericht. Inmiddels is deze bakkerij uitgegroeid tot een mooi bedrijf met eigen productlijnen.
Het productieproces is zo ingericht dat handgemaakte bakkersproducten op grote schaal geproduceerd kunnen worden. Het deeg staat centraal en de machines doen vervolgens de aanpassingen om er zeker van te zijn dat het eindproduct de smaak en textuur heeft van het originele handgemaakte recept.

Wat wij vragen

Voor deze functie is het belangrijk dat je technische kennis hebt van productiemachines en enige ervaring hebt in de voedingsbranche. Daarnaast is het een pré als je al als operator hebt gewerkt.

Omdat het bedrijf niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer, is het van belang dat je in het bezit bent van eigen vervoer. 

Omdat je leiding geeft aan een team is het belangrijk dat je leidinggevende kwaliteiten hebt en goed bent in Nederlands en Engels in woord en geschrift. Zo kan je goed communiceren met je collega's.
Daarnaast weet je van aanpakken en kun je zelfstandig en resultaatgericht werken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een mooie kans om als zelfstandig operator aan de slag te gaan in een bakkerij. Het is een vaste baan voor langere tijd waarbij je 36 uur per werkt. Je werkrooster:
Bij dit bedrijf werk je in een 3-ploegendienst, waarbij de volgende werktijden gelden:
- 06.00 uur tot 14.00 uur
- 14.00 uur tot 22.00 uur
- 22.00 uur tot 06.00 uur

Wanneer het erg druk is op de afdeling, wordt er gewerkt in een 5-ploegendienst.

Dit bedrijf hanteert het CAO zoetwaren industrie en bepaald jouw salaris. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. 

Extra informatie

Wil jij een mooie carrière opbouwen als operator bij een bakkerij? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!  

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties