Wij op zoek naar een productiemedewerker met affiniteit met technisch die graag een technisch beroep wilt leren en hierin doorgroeien!

Over de functie

In deze functie start je op de assemblageafdeling waar jij er met diverse collega’s voor zorgt dat de verschillende onderdelen uiteindelijk zo in elkaar gezet worden dat er een aluminium kozijn ontstaat. Denk hierbij aan het indrukken van rubbers, het monteren van het hang- en sluitwerk en het plaatsen van het glas in het kozijn. Als jij dit werk onder de knie hebt is het tijd om een stap te maken; een stap in de richting van bijvoorbeeld het bedienen van de CNC machine! Uiteraard ben jij ook altijd bereid te helpen daar waar nodig. Komt er een vracht binnen? Dan help jij mee uitladen. En loopt er een afdeling achter op de planning? Dan zet jij je daar in om je collega’s te helpen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al ruim vijftien jaar specialist in het fabriceren van aluminium ramen en kozijnen, voornamelijk voor grote gevelbouwers en fabrikanten van kozijnen, ramen en deuren en showrooms. Van kleine orders zoals ramen, deuren en schuifpuien tot aan complete projecten.

Wat wij vragen

 • Vacature eisen
  • Jij bent een aan pakker
  • Jij hebt een afgeronde opleiding op mbo 2 niveau of hoger, of je kan aantonen door middel van je werkervaring dat jij dit niveau beheerst.
  • Ben jij in het bezit van je VCA diploma dan spreekt dit in je voordeel!
  • Jij bent een gedreven en vlot persoon
  • Je vindt het niet erg om je handen vuil te maken en om te werken in een omgeving waar het niet al te netjes is.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij je van maandag tot vrijdag werkt van 07:00 - 16:00 uur. Bij goed functioneren bestaat de kans dat jou een contract voor langere tijd wordt aangeboden door de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever biedt een minimale  bruto uurloon van € 9,11 en een maximale bruto uurloon van € 11,40 . (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Omdat er geen reiskosten worden vergoed heeft de opdrachtgever een voorkeur voor kandidaten uit omgeving Enkhuizen/Stedebroec/Medemblik.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties