Ben jij thuis in de techniek en heb je ervaring als storingsmonteur? Reageer snel!

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande installaties en het machinepark.

Daarnaast zorg jij als sotringsmonteur ervoor dat je alle mechanische en elektrotechnische storingen oplost. Dit betekent ook de PLC storingen. Daarnaast zorg je ervoor dat je deze prefentief aanpakt zodat de kans op stroringen verkleint. 

Door het actieve onderhoud aan het machinepark van onze klant probeer jij zoveel mogelijk storingen te voorkomen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er storingen optreden. Jouw taak is dan deze zo snel mogelijk te verhelpen. Op deze manier komt de productie van de kazen dan niet in het geding en treden er geen vertragingen op! De productie moet door!

Wij als consument willen graag een stukje kaas op brood of een stukje kaas bij de borrel! Jij bent mede verantwoordelijk dat wij kunnen genieten van de lekkerste kazen!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf, gespecialiseerd in kaas. Zij zijn al sinds jaar en dag een begrip in de Beemster en verhandelen hun producten over de hele wereld. De cultuur is informeel en no-nonsense.

Wat wij vragen

De ultieme kandidaat voor deze functie beschikt over de volgende competenties:

  • Jij hebt minimaal mbo werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding
  • Jij hebt ervaringen met storingen in PLC's
  • Ervaring met mechanische werkzaamheden
  • Ervaring met storingen zoeken in besturingssystemen en meet- en regelkringen
  • Je bent bereid om in de toekomst in ploegendiensten te werken / geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Je kan zelfstandig werken
  • Communicatief ben je sterk

Wat wij bieden

Het betreft hier een leuke, uitdagende functie in een dynamische, vooruitstrevend bedrijf in Noord Holland. 

Jij hebt de ambitie om kwaliteit te leveren en jij voelt je hier verantwoordelijk voor. Deze zelfde verantwoording draagt dit bedrijf met het uitbetalen van jou salaris! Dit bedrijf hanteert de Zuivel CAO. Daarin staat aangegeven dat een mooi salaris voor deze functie exclusief  ploegentoeslag ligt tussen € 2600,- en € 3000,- per maand op basis van 36 urige werkweek.

Maar naast dit salaris werk je voor één van Nederlands leukste en mooiste bedrijf van Noord Holland. En daar valt veel voor te zeggen!

Extra informatie

Wil je meer informatie? Neem snel contact op met ons! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 859

Plaatsen

Werk locaties