Werken in de buitenlucht. Fysiek bezig zijn. Je steentje bijdragen aan archeologische onderzoeken. Klinkt goed, toch? Lees snel verder voor meer informatie!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Noordwijk zijn wij op zoek naar iemand die graag in de buitenlucht werkt. Wat ga je precies doen?

Je start 's ochtends om 07:00 uur in Noordwijk. Na het inladen van de werkbus rijd je samen met een collega naar de klus. Dit kan overal in Nederland zijn, maar voornamelijk in Noord -en Zuid Holland.  

Jij assisteert je collega met grondboringen voor milieutechnische en archeologische onderzoeken. De boorwerkzaamheden worden handmatig verricht. Doordat jij fysiek sterk bent gaat dit jou gemakkelijk af! Om goede monsters van de bodem te kunnen nemen, boor je tot een diepte van twee meter.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van vele markten thuis. Ze verrichten veldwerk voor een scala aan onderzoeken, waarvan milieutechniek, archeologie en asbest onderzoek enkele voorbeelden zijn.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich voor langere tijd wilt binden aan de opdrachtgever. Heb je geen ervaring met het vak, maar heb je wel goede motivatie om het vak te leren? Daar staan wij zeker voor open! Voldoe je daarnaast ook aan de onderstaande eisen? Dan komen we graag met jou in contact.

  • Fysiek sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Rijbewijs B is een pre

Wat wij bieden

Je kan direct fulltime aan de slag en na de uitzendperiode is de intentie dat je op contract gaat bij de opdrachtgever. De werktijden zijn van 07.00 - 15.30 uur, maar afhankelijk van het project kan dit iets eerder of later zijn.

De sfeer binnen dit bedrijf is informeel. Je werkt in een gezellig team en er worden regelmatig personeelsuitjes georganiseerd, zoals het bezoeken van een pretpark met het hele gezin of met het team zeevissen.

Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je ontwikkelen, zo kun je bijvoorbeeld boormeester worden. Hoe meer jij je ontwikkelt, hoe hoger je salaris kan worden!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties