Heb jij vroeger een vak geleerd maar ben je erachter gekomen dat dit niet de juiste keuze is geweest, dan is dit je kans! wij bieden namelijk in overleg met onze klantrelatie een leer-werk traject aan van 2 jaar met als doel een vast contract bij de klant!

Over de functie

Jij gaat werken aan de grootste cnc machines die er zijn. De producten die je gaat maken zijn groot, lomp en zwaar maar prachtig om te zien als het af is.  Je maakt de producten aan de hand van de tekening. De eindproducten komen bijvoorbeeld in schepen of gaan naar staalbedrijven toe. Waar je bij sommige bedrijven als cnc medewerker voornamelijk hetzelfde draait is het hier nooit saai. Ze maken namelijk enkele stuks of kleine series.  

1 dag in de week ga je naar school om het vakdiploma allround verspaner te behalen. Deze dag krijg je net als de andere werkuren gewoon uitbetaald. Na 2 jaar kun jij als volleerd medewerker een mooie toekomst tegemoet zien binnen dit unieke bedrijf. 

Over het bedrijf

Onze klantrelatie is een staal bedrijf in Amsterdam Noord, als leerling werk je in de ochtenddienst die is van 07:00 - 15:45 uur. Als je zelfstandig kan werken na het behalen van je diploma zul je gaan werken in een 2 ploegendienst, de tweede dienst is van 15:45 - 00:30 uur. 

Wat wij vragen

Stap voor stap ga jij het vak leren, er komt namelijk heel wat bij kijken, alles valt of staat met tekeningen lezen, Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent accuraat ook ben je kwaliteitsbewust en heb je oog voor detail. Je hebt geen werkervaring in de techniek of misschien een beetje maar je kunt wel aantonen dat je technische affiniteit bezit. Ook ben je minimaal in het bezit van een VMBO-opleiding of een overgangsbewijs van have 3 naar have 4 of een MBO diploma op niveau 2.


Wat wij bieden

-Een leer-werktraject van 2 jaar, met daarna een contract bij de opdrachtgever.
-Een salaris van € 2072 per maand
-Mogelijkheid tot omscholing naar een beroep waar veel doorgroeimogelijkheden zijn
- Baangarantie 


Extra informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature neem contact op met Luba Krommenie 075-6286828 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 772

Plaatsen

Werk locaties