# 23 Ik zoek de baan die me kansen geeft.

Over de functie

De werkzaamheden in deze functie zijn erg afwisseling. Jij regelt het kookproces. Dit begint met het uitpakken van het vlees om vervolgens het vlees te koken en te bereiden volgende verschillende recepturen. Je wordt op verschillende onderdelen ingezet en hebt uiteenlopende taken. Samen met het team, bestaande uit operators en productiemedewerkers, zorg je ervoor dat het product op tijd klaar is. 

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt met passie en aandacht lekkere, kwalitatieve en verantwoorde
vleesproducten. Zij brengen het product uit onder de bekende merknamen, maar produceren ook producten onder private labels. 

Wat wij vragen

  • Jij bent beschikbaar in 2-ploegendienst en je bent bereid om in de toekomst 3-ploegendienst te werken. 
  • Je bent bereid om met varkensvlees te werken. 
  • Het werk is fysiek zwaar en je werkt in een warme en natte omgeving. Daar moet je tegen kunnen.

Wat wij bieden

De mogelijkheid tot een vast contract met een goed salaris. En uiteraard ben jij de eerste die de lekkere snacks mag proeven! 

Extra informatie

Zijn jij en het bedrijf een match? Dan zorgen wij ervoor dat jij snel aan de slag kan. Wij hebben vaste momenten voor sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgever: op dinsdag en donderdag tussen 11:00 - 13:00 uur. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties