Wij zoeken een assemblagetopper!!

Over de functie

Wil jij onderdeel uitmaken van groot internationaal bedrijf en werken in een jong en hecht team? Wellicht ben jij dan onze nieuwe assemblagetopper. Wat ga je doen?

Aan de ene kant kan je aan slag gaan met het fijnere werk. Zoals het klaarmaken van de LED units die later in de aluminium frames worden geplaatst. Je sluit de bedrading aan, monteert kleine onderdeeltjes en maakt het werk af door de unit te testen op een laptop. Als jij tevreden bent gaat jouw LED lamp door naar de volgende afdeling.

Daarnaast kan je werken met de grotere lichtunits en het monteren van de aluminium frames. Denk hierbij aan het instellen van de zaagcomputer om de profielen op maat te kunnen maken. Het op maat buigen van de aluminium reflectiespiegels en het plaatsen van de vlakkabels, LED lampen en eindkappen staat hier centraal. Als de lichtunit klaar is wordt het door jou getest op lichtopbrengst en als de unit jouw goedkeuring heeft wordt het verzendklaar gemaakt om op een later tijdstip door de buitendienst op locatie gemonteerd te worden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaats vindt. Het gaat om de innovatieve branche van (LED)verlichting.

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team
  • Je bent fulltime inzetbaar van maandag t/m vrijdag
  • Je woont in de omgeving Schagen
  • Je kunt nauwkeurig werken

Wat wij bieden

Er wordt in drie ploegen gewerkt: van 5:00 tot 14:00 uur, van 07:00 tot 16:15 uur en van 14:00 tot 23:00 uur. In de ochtendploeg krijg je over alle uren een toeslag van 12,5% en in de avondploeg 25%. Extra leuk aan deze vacature is dat je voor elke gewerkte dag een bonusuur krijgt uitbetaald, zonder dat je hier iets extra's voor hoeft te doen. In het kader van het aanpakken van de jeugdwerkloosheid vragen wij jongeren tussen de 18 tot 27 jaar te solliciteren. Jongeren t/m 21 jaar krijgen een volwaardig loon van € 8,20 per uur.

Extra informatie

Omdat Luba Uitzendbureau dichtbij het bedrijf is gevestigd, is het makkelijk om even binnen te stappen. Korte lijnen en duidelijke taal. Wij staan voor je klaar... Zo doen we dat in Schagen! Wanneer ga jij beginnen?

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties