Werk jij graag zelfstandig en gaat bij jouw kwaliteit voor kwantiteit? Dan ben jij misschien wel de monteur die wij zoeken voor onze opdrachtgever in Obdam!

Over de functie

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van bedrijfsauto`s. Jij zorgt ervoor dat alle kasten gemonteerd worden in de auto. Hierbij leg en monteer jij ook de, al op maat gezaagde, platen voor de vloer en de wanden. Jij bepaald zelf hoe je de kasten monteert en waar jij het electra laat lopen.

Je werkt veelal vanaf tekening, maar regelmatig zal wordt je uitgedaagd wanneer de klant bijvoorbeeld nog een laatste aanpassing wil maken. Naast het inbouwen van de materialen help je ook mee met het in elkaar zetten van de aluminium en houten kasten. Nadat je volledig bent ingewerkt, ga je ook andere werkzaamheden verrichten zoals het aansluiten van verlichting in de bus of het zelfstandig maken van aluminium kasten. 

Over het bedrijf

Het betreft een groeiende organisatie gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens. Zij voorzien bedrijfswagens van systeeminrichtingen, stroomvoorzieningen en dubbelcabines. Tevens produceert het bedrijf met een CNC gestuurde platenfrees antislip vloerplaten, wandbetimmeringen en houten bedrijfswageninrichtingen. Het bedrijf is kleinschalig en informeel. Het team bestaat momenteel uit 12 mensen waarvan 3 monteurs zich bezig houden met het daadwerkelijke inrichten van de bedrijfswagens.

Wat wij vragen

  • Bij jouw gaat kwaliteit voor kwantiteit. Dit houdt in dat jij ondanks de deadline kan werken met beleid en nauwkeurigheid. Alles wat jij inbouwt is namelijk in het zicht en een kras kan jij jezelf niet veroorloven.
  • Jij bent vindingrijk en kan oplossingsgericht denken. Het komt regelmatig voor dat de klant nog iets wil aanpassen in de bus. Het is dan aan jou om dit zo efficiënt mogelijk  in te bouwen.
  • In deze baan is technisch inzicht onmisbaar! Door de verschillende afmetingen van de bedrijfswagens en de wisselende wensen van de klant is geen dag hetzelfde. Stel dat de inrichting van de bedrijfswagen beter tot zijn recht komt als je het iets naar voren schuift, dan baseer je die keuze op jouw technisch inzicht. Dus naast het lezen van de technische tekeningen moet je ook jouw gezonde verstand gebruiken, om eventuele schade aan de bedrijfswagens te voorkomen.
  • Technische kennis en ervaring is een must. Je kan deze kennis en ervaring op gedaan hebben door hobby’s, cursussen of opleidingen. Dit kan binnen meerdere vakgebieden worden gezocht. Bijvoorbeeld: automonteur, interieurbouw, meubelmaker, houtbewerking, metaalbewerker, fietsenmaker, etc.

Wat wij bieden

  • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen de €1800,- tot €2200,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.
  • Jij komt direct in dienst met een contract voor bepaalde tijd bij onze opdrachtgever.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 861

Plaatsen

Werk locaties