Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar fulltime productiekrachten. Je komt in een leuk team te werken. Je begint in de 2-ploegendienst en na je inwerkperiode kom je te werken in een 3-ploegendienst.

Over de functie

Je gaat werken aan één machine bij een grote fabrikant van plastic verpakkingen. Je zorgt ervoor dat de beste bakjes de deur uitgaan en dat deze worden ingepakt. Je zorgt ervoor dat bakjes worden ingepakt en controleert of er bijvoorbeeld geen deuken in de randen zitten. Als de machine een storing heeft, dan los je het op. 

Over het bedrijf

Onze klant maakt van plastic folie verpakkingsmaterialen zoals luxe saladebakjes, notenbakjes en vleeswarenbakjes. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een vaste groep personeel en biedt toekomstmogelijkheden voor uitzendkrachten.

Wat wij vragen

Je gaat de volgende soorten pakjes maken:

  • Vleesverpakkingen
  • Saladebakjes
  • Allerhande plastic verpakkingen.

Wat wij bieden

Je kan voor langere tijd aan de slag bij dit bedrijf. 

Extra informatie

Voor verdere vragen over deze vacature graag contact opnemen met onze vestiging: 075 628 68 28

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties