Op zoek naar een baan als operator? Heb jij affiniteit of ervaring met elektrotechniek? Lees snel verder!

Over de functie

Als SMD Operator begint jouw dag om 7.30 uur. Jouw uitdaging van de dag is: het maken printplaten voor schepen over de hele wereld! 

Hoe ga je dit aanpakken? Je begint met het lezen van de manual en gaat alle SMD componenten voor de printplaat bij elkaar zoeken. Deze plaats je in de machine op de juiste plek. De onderdelen lijken erg op elkaar, dus je moet echt pietje precies zijn. Jij plaatst de onderdelen in de machine, waarna je collega controleert of dit op de juiste manier is gedaan. Of je controleert juist of je collega de onderdelen volgens opdracht in de machine heeft geplaatst. Check, check, dubbelcheck! 

Halverwege de machine is er weer een checkmoment. Op dat moment ligt de machine even stil en check je of alle componenten volgens de opdracht op de printplaat komen. Kleine storingen verhelp je zelf, maar als het grote storingen zijn schakel je de manager in.  

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op het gebied van scheepsvaartautomatisering met geavanceerde bewakings- en besturingsapparatuur. Binnen de scheepvaart leveren zij eigen ontworpen en vervaardigde computersystemen voor de machinekamerautomatisering en de brug.

Bij dit bedrijf in Leiderdorp heerst een gemoedelijke sfeer, veel mensen werken er al lange tijd. Op de vloer is iedereen geconcentreerd bezig, maar tijdens de koffiepauze om 10.15 uur en tijdens de lunchpauze kan je gezellig bijpraten met elkaar.

Wat wij vragen

Je hebt een mbo-opleiding in de richting van elektrotechniek of mechanica afgerond/gevolgd. Een stage in die richting kan ook. Het is een pre als je al werkervaring hebt, maar geen harde eis. Je hebt aantoonbaar affiniteit met elektrotechniek of mechanica.

Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever. Een kleine fout kan hier grote gevolgen hebben, dus nauwkeurigheid zit in je bloed. Het is een baan waarbij je de hele dag gefocust bent en ook met hele kleine onderdelen bezig kan zijn. 

Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en krijg je een interne training van ongeveer 6 maanden. Het is van belang dat je leergierig bent en voor langere tijd beschikbaar bent.

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag voor langere tijd. Bij onze opdrachtgever is er uitzicht op een vast dienstverband. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en je werkt van 7.30-16.00 uur. Rond december/januari en juli/augustus zijn er piekmomenten, waardoor er af en toe in 2-ploegendienst gewerkt wordt. Dit zijn diensten tussen 6.00-23.00 uur. In overleg bepalen jij en je collega's wie er dan in de ochtend of avond werkt. In dat geval ontvang je ploegentoeslag, bovenop het marktconforme loon.  

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 861

Plaatsen

Werk locaties