Werken bij een spannende, snelgroeiende organisatie als productiemedewerker?

Over de functie

Onze opdrachtgever maakt gezond koken weer bereikbaar! Als productiemedewerker pak jij alleen de beste producten in en maak jij een heerlijke en gezonde maaltijd mogelijk. De productie start met de check van de inkomende goederen. Hierna pakt de volgende afdeling de ingrediënten per recept in. De receptzakken worden vervolgens klaargezet voor het laatste onderdeel waar de bestellingen bij elkaar worden verzameld in dozen. Vervolgens gaan ze op de post en kunnen duizenden gezinnen weer gezellig genieten van een gezamenlijke maaltijd. Aan tafel!

Als productiemedewerker vervul je een belangrijke rol in de hoge kwaliteitseisen die de organisatie nastreeft.

Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het tillen van gevulde ingrediëntenzakken naar kratten
  • Het voorbereiden van dozen
  • Het tillen van volle kratten met ingrediëntentassen naar een stelling
  • Het verzamelen van bestellingen
  • Het wegwerken van lege kratten
  • Het schoonhouden van de werkplek

Over het bedrijf

Werken bij een spannende, snelgroeiende organisatie? Onze opdrachtgever maakt dagvers koken weer bereikbaar. De chefs stellen wekelijks heerlijke gerechten samen die samen met de recepten en alle benodigde ingrediënten bij de consument thuis worden bezorgd.

Wat wij vragen

Het leveren van kwaliteit is het allerbelangrijkste bij onze opdrachtgever. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, flexibel en collegiaal. Dat je woont in de regio Utrecht/Nieuwegein is een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • In staat bent om dagelijks om 08:00 uur te starten in Nieuwegein.
  • Bereid bent om te werken in een temperatuur van 2-4 graden.
  • Bij voorkeur op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag beschikbaar bent, een aantal van deze dagen is bespreekbaar.
  • Fysiek zwaar werk kunt uitvoeren vanwege het tillen

Wat wij bieden

Ben jij klaar voor wat meer vastigheid? Of wil je juist flexibel en op oproepbasis voor onze opdrachtgever klaarstaan? Alles is bespreekbaar, dus neem contact op voor de mogelijkheden.

Extra informatie

Er wordt standaard gewerkt op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag. Het is ook mogelijk om een aantal van deze dagen te werken. Het salaris ligt op €10,22 bruto per uur. Op zaterdag krijg je 110% betaald. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties