Altijd al gek geweest van fijne techniek en zet jij een Ikea kastje vanuit de tekening in één keer in elkaar? Dan is dit een mooie baan voor jou! Vanuit technische tekeningen bewerk jij de producten binnen een internationale bedrijf waarin je flink kunt doorgroeien!

Over de functie

Voor een leuk bedrijf dat halffabricaten maakt voor onder andere straatvegers en toegangspoorten zijn wij op zoek naar een technisch medewerker!

Jouw dag als werkplaats medewerker ziet er als volgt uit:
Je komt om 07.45 uur aan op de werkplaats en drinkt een kop koffie met je collega's. Om 8.00 uur ben je klaar om aan het werk te gaan en sta je bij jouw werkplek.

De werkorders liggen al klaar en daar lees je op af wat voor materiaal er gebruikt moet worden en in hoeveel uur dit moet gebeuren. Je leest van de tekening af wat je precies moet maken. Zo kan het zijn dat je rubber moet stansen, snijden of knippen en metaalonderdelen met rubber moet bekleden. Een andere taak die voorkomt is het verlijmen van rubber en kunststofonderdelen. Het werk is voornamelijk fijn handwerk dat nauwkeurig moet gebeuren.

Over het bedrijf

Deze organisatie voorziet als internationaal opererende partner de industrie van hoogwaardige technische componenten. De specialiteit van de groep is een optimaal afgestemde combinatie van geavanceerde technische producten en componenten en diensten, zoals advisering, engineering, maatwerk, klantspecifieke bewerking van producten en logistiek/kwaliteitsmanagement.

De locatie in Zoetermeer werkt onder andere met hydrauliek slangen die worden gebruikt in de treinenindustrie, voegen rubber toe aan onderdelen van straatvegers en maken rubberonderdelen voor verschillende bedrijven.

Wat wij vragen

  • Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van een vmbo-diploma in een technische richting of heb je een mbo-opleiding gevolgd, bijvoorbeeld in de richting Werktuigbouwkunde.  
  • De werkorders moeten zeer nauwkeurig opgevolgd worden en de tekeningen moeten goed worden afgelezen zodat het product precies is zoals de order beschrijft. Daarom is het van belang dat je secuur te werk gaat en dat je het leuk vindt om nauwkeurig werk uit te voeren.
  • Je bent een aanpakker en je kunt goed zelfstandig aan de slag. Je komt te werken in een klein team van zo'n 7 man. De eerste dagen dat je aan de slag gaat word je ingewerkt, maar je moet uiteindelijk zelfstandig jouw werkzaamheden uitvoeren en controleren of het gaat zoals op de order beschreven staat.
  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of in de omgeving van Zoetermeer.

Wat wij bieden

We zoeken iemand die per direct en voor langere tijd beschikbaar is. Je gaat echt een vak leren en dus word je goed ingewerkt. Je gaat direct op contract bij het bedrijf.
De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur. Het loon is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring maar ligt tussen de €1.800/€2.300 euro bruto per maand.

Extra informatie

Wil jij het liefste vandaag nog aan de slag als Technisch Medewerker? Solliciteer dan nu! 

Je kunt ook bij ons binnenlopen voor een kop koffie aan de Dorpsstraat 115-p te Zoetermeer. Onze intercedenten zitten voor je klaar! Neem wel even je cv mee dan gaan we gelijk goed van start!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 868

Plaatsen

Werk locaties