Operator - chemische industrie

Over de functie

Jouw taak als operator is het uitvoeren van alle voorkomende operationele werkzaamheden, onder andere het bedienen van de afvulmachines, het laden en lossen van volle en lege verpakkingen en het blenden en overpompen van chemische vloeistoffen.

Je bent als operator verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens de geldende werkinstructies en procedures. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van werkopdrachten welke je rapporteert aan de teamleider en/of taakgroepleider als de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Je ziet er zelf op toe dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Onveilige situaties meld je direct aan je teamleider en/of taakgroepleider.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is service provider in de chemische- en petrochemische industrie. Zij leveren hoofdzakelijk diensten als afvullen, opslag en wereldwijde distributie van zowel bulk als verpakte goederen. Benieuwd wat dit inhoudt? Bel dan Melvin Rooijakkers via 076-5146830.

Wat wij vragen

 • VMBO werk- & denkniveau 
  Dit wordt gevraagd zodat je met het niveau van je collega's mee kan. Denk aan het oplossen van problemen en het opstellen van verbeterideeën. 
 • Heftruckcertificaat, heb je deze niet dan kan je die via Luba uitzendbureau behalen
  Het komt wel eens voor dat je goederen moet verplaatsen die zwaar zijn. Daarom maken zij gebruik van een heftruck. Deze moet je wel kunnen besturen. 
 • Kennis/ervaring met gevaarlijke stoffen (pré)
  Aangezien je met gevaarlijke stoffen werkt is het handig om te weten welke stoffen dit zijn en wat voor risico's dit kan hebben. Denk aan je eigen veiligheid en dat van je collega's.
 • Flexibel qua werktijden dus geen 9 tot 5 mentaliteit
  Omdat het de ene dag drukker kan zijn dan de andere dag word er van je gevraagd hier flexibel in te zijn. Dit zijn je collega's ook. Je wilt natuurlijk goed overweg kunnen met het team :-)
 • Teamplayer 
  Samen met het team ben je verantwoordelijk om de orders te verwerken. Je moet dus kunnen samenwerken. Laat Melvin Rooijakkers weten waarom jij een teamplayer bent! 
 • Nauwkeurig kunnen werken! I.v.m. bijv. het afvullen 
  Het is van groot belang dat jij nauwkeurig te werk gaat. Chemische stoffen kunnen uitzetten en gassen veroorzaken. Als je een vat niet goed afvult kan er druk ontstaan en dat is gevaarlijk. Je moet dus je koppie er bijhouden. 
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  Weet jij je in alle hectiek goed uit de verf te komen, blijf je een teamplayer in drukke tijden en weet jij je ook nog goed duidelijk verstaanbaar te maken? Dan moeten jou communicatie skills wel goed zijn.  
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  Omdat veiligheid voor alles gaat is het belangrijk dat jij de Nederlandse taal spreekt. Mocht er namelijk een calamiteit voor doen dan moet je wel kunnen begrijpen wat je moet doen, waar je heen moet maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn er instructies en voorschriften. Er is gekozen voor 1 taal die gevoerd word om miscommunicatie te voorkomen!  

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan vol avontuur 
 • Een contract met uitzicht op een vast contract 
 • Geld, wil je weten hoeveel? Bel dan naar de vestiging Breda 
 • Een fulltime functie van 40 uur 
 • Werken met collega's die gezellig zijn en die iets voor jou overhebben 
 • Mogelijkheid om je heftruckcertificaat te behalen 
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen 

Extra informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan naar Melvin en hij gaat samen kijken naar de mogelijkheden. 


Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 872

Plaatsen

Werk locaties