Ben jij op zoek naar een fulltime baan binnen de productie? Wil jij direct aan de slag met een hoog uurloon? Lees snel verder!

Over de functie

Jouw collega’s bemannen de machines. Hun werkzaamheden bestaan uit het snijden en oprollen van gedrukte etiketten. Jouw taak: zorgen dat jouw collega's de hele dag voorzien zijn van de juiste materialen voor de productie. Jij houdt dus constant het hele productieproces scherp in de gaten. Waar nodig vul jij de benodigde materialen aan. 

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een snelgroeiend grafisch familiebedrijf.  Hier worden labels geproduceerd voor verpakkingen. Er worden veel trainingen aangeboden, dus mocht je het leuk vinden zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de grafische sector. 

Wat wij vragen

Werkervaring en opleiding zijn niet zo belangrijk, het belangrijkste is technisch inzicht hebt, enthousiast bent en bereid om te leren!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime vacature die per direct is in te vullen met uitzicht op vaste dienst. Je gaat voor 36 uur per week aan de slag. Je werkt in een 3 ploegendienst. 

De werktijden zijn: 

  • Ochtenddienst van 06:00 tot 14:00 uur
  • Avonddienst van 14:00 tot 22:00 uur
  • Nachtdienst van 22:00 tot 06:00 uur    

Extra informatie

Ben jij de enthousiaste productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteren kan via onderstaande knop, of kom langs op de vestiging, dat mag ook! Je vindt onze intercedenten Eline, Stijn, Anneke en Angela op de Stommeerweg 1a in Aalsmeer.  

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties