Ben jij de verspaner en/of constructiewerker die wij zoeken? Ben je op zoek naar een nieuwe fulltime job in een leuk, snelgroeiend bedrijf? Lees dan snel verder, want wij zoeken jou!

Over de functie

We zoeken een allround werkplaatsmedewerker met de focus op verspaan werkzaamheden.  Het leuke van deze functie is dat het zowel op locatie kan zijn als gewoon in de werkplaats.

Tevens wordt er gevraagd, wanneer dat nodig is, dat er andere werkzaamheden worden verricht gerelateerd aan de verspaan werkzaamheden. Prettig is wel als je (elektro) technische kennis hebt.

Deze functie is gericht op alle aspecten van een verspanende werking en er wordt verwacht dat je alle diverse technieken toe kan passen en goed kan omschakelen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een uniek technisch ingenieursbureau dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve productoplossingen op het gebied van Industriële Automatisering en Mobiliteit.

Wat wij vragen

  • Vmbo opleiding technische leerweg, aangevuld met cursussen en trainingen
  • Basis diploma VCA ( dit is een vereiste)
  • Minimaal 1 jaar ervaring als verspaner
  • Kennis van werktuigbouwkundige machines en gereedschappen
  • Improvisatie vermogen
  • Kan zelf eenvoudige problemen oplossen van praktische aard

Wat wij bieden

Een super leuke job bij een waanzinnig leuk en snelgroeiend bedrijf. Er heerst een prettige en ontspannen werksfeer. Na je contract bij ons ga je direct op contract bij onze opdrachtgever.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties