Ben jij het verlengstuk van de productieafdeling?

Over de functie

Samen met Martijn en Hans ben jij de persoon die (preventieve) onderhoudswerkzaamheden gaat uitvoeren aan de verschillende machines bij dit bedrijf. Dit kunnen meng- en verpakkingsmachines zijn van verschillende formaat. 80% hiervan bestaat uit werk op mechanisch gebied, de overige 20% op elektrotechnisch gebied. Qua werkzaamheden kun je denken aan het verhelpen van diverse storingen op deze gebieden aan de productie installaties, het reviseren van onderdelen en het uitvoeren van procesverbeteringen.

Naast dat je overleg hebt met Martijn en Hans, heb je ook nauw contact met de operators en productiemedewerkers op de werkvloer. Zij hebben vaak ideeën hoe een proces beter of anders kan, maar gezien jouw technische kennis weet jij dat niet alles mogelijk is. Dit breng je dan ook over naar de medewerkers en ga je het gesprek met hen aan wat wel mogelijk is.

Over het bedrijf

Ben jij degene die deze functie vervuld? Dan krijg je ongeveer 40 collega's! Martijn is jouw directe collega die de functie van hoofd TD uitvoert. Hij is met name mechanisch en organisatorisch onderlegd en is ongeveer 12 jaar in dienst. Ook is Hans jouw TD-collega. Hij houdt zich veel bezig met elektrotechnische werkzaamheden en werkt ongeveer 4 jaar bij het bedrijf.

Op de werkvloer zijn 15 productielijnen, verdeelt over 12 productiehallen, aanwezig waar circa 2 á 3 collega's aan werken. Ook met hen heb je veel te maken, omdat je de werkvloer op gaat om samen met hen naar oplossingen te zoeken.

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de verwerking van cacaopoeder, -massa en -boter en kunnen alle gerenommeerde cacaofabrikanten in Europa tot hun klantenkring rekenen. Op de werkvloer werken veel West-Friezen en er is een zeer platte organisatiestructuur wat de communicatie en sfeer onderling zeer ten goede komt.

Wat wij vragen

Praktijkervaring is ontzettend belangrijk bij het uitvoeren van deze functie. Je kunt dan ook laten zien dat je soortgelijke ervaring hebt opgedaan, bij voorkeur in een productieomgeving. Een mbo opleiding richting WTB of elektrotechniek is een welkome aanvulling.

Naast de ervaring en eventuele diploma's bekijken wij ook of je:

  • Kennis hebt van geautomatiseerde productiesystemen
  • Communicatief vaardig bent
  • Een teamplayer bent

Aangezien de cultuur erg no-nonsense, West-Fries en nuchter is, voldoe jij hier ook aan.

Wat wij bieden

Wanneer jij de persoon bent voor deze functie, werk je in eerste instantie op detacheringsbasis voor 37,5 uur per week in een dagdienst functie. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 2.200,- en € 2.700,- bruto per maand op basis van 37,5 uur per week. 

Extra informatie

De sollicitatieprocedure is als volgt:

  1. Een eerste intakegesprek op een vestiging met een Luba intercedent(e)
  2. Een eerste sollicitatiegesprek met PZ en Hoofd TD
  3. Een eventueel tweede sollicitatiegesprek met Hoofd TD en medewerker TD

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties