Krijg je een kick van het behalen van resultaten? Heb je affiniteit met vleeswaren? Werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als voorman krijg jij de kans om je echt te laten zien! Door gebruik te maken van jouw communicatieve vaardigheden weet jij de medewerkers aan te sturen. Natuurlijk neem je ook de taken m.b.t. kwaliteit waar. Omdat je niet alleen te maken hebt met je eigen afdeling, maar ook samen werkt met Inpak, Expeditie en Planning en Logistiek; het is dus van belang dat je in staat bent om goed met iedereen te communiceren. Daarnaast heb je contact met uitzendbureaus en leveranciers.

Krijg jij ook een kick van het behalen van resultaten? Je zorgt dat de snacks, worstsoorten en vleeswaren volgens receptuur gemaakt worden en als je een idee hebt voor een recept of een verbetering van het productieproces, horen zij graag hoe jij dat ziet! Je bent verantwoordelijk voor de afdeling op het gebied van HACCP, denk aan hygiëne en reinheid.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever veredelt al bijna 40 jaar varkensvleesproducten voor o.a. de worstindustrie en snack- en maaltijdproducenten. Kwaliteit, efficiency, procesbeheersing en een grootschalige productie van zo’n 70.000 ton per jaar zijn hierbij de juiste ingrediënten voor een winstgevende samenwerking. Er zijn circa 300 medewerkers werkzaam in Lekkerkerk. Vanuit de opgebouwde kennis en ervaring is onze opdrachtgever de juiste partner om authentieke, primaire producten verder te ontwikkelen en te verwerken in de voedingsmiddelenketen.

Wat wij vragen

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Werktijden in ploegen tussen 06:00 en 18:00 uur
  • Beschikbaar op zaterdag

En tot slot heb je natuurlijk affiniteit met de vleeswaren/maaltijden industrie en werk je graag met dagverse producten.

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische omgeving. Een prettige werksfeer waarin eigen initiatieven gewaardeerd worden en de ruimte krijgen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Extra informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wordt je al hongerig om te beginnen? Solliciteer dan direct.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties