Ben jij gestructureerd? Ben je bekend met leiding geven? Ben je bekend met metingen en controles in o.a. de foodsector? Lees dan snel verder wellicht is dit dan jouw baan!

Over de functie

Je komt te werken op een afdeling waar lijnen staan waar vleeswaren verpakt worden. Belangrijk is dat jij het overzicht bewaart en dat je er zicht op houdt dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen. Daarnaast voer jij de kwaliteitscontroles uit om er op die manier voor te zorgen dat de producten op de juiste wijze naar de klant toe gaan. We zoeken mensen met veel energie en die bereidt zijn de handen uit de mouwen te steken!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het snijden van fijne vleeswaren voor diverse supermarkt ketens. Gezien de groei en ontwikkeling van het bedrijf zijn zij op zoek naar gedreven medewerkers om het team te versterken.

Wat wij vragen

 Wij vragen iemand die:

  • Nauwkeurig en handvaardig is
  • Kan werken op hoog tempo
  • Technisch inzicht heeft
  • Flexibel; je bent bereid om in 2 ploegen te werken: 06:15-15:00 en van 15:00-23:00. Eventueel kan je ook op zaterdag ingezet worden
  • Je spreekt Engels en/ of Nederlands

Wat wij bieden

Een leuke en afwisselende baan met heel veel mogelijkheden tot groei binnen het bedrijf. Tevens een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties