Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd in Heerhugowaard welke verschillende azijnen produceert. De logistieke afdeling is verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van de interne planningsprocessen om een optimale levertijd naar onze klanten te kunnen garanderen. Wij zoeken een enthousiaste collega die overzicht kan houden en kan scheppen, kan multitasken, nauwkeurig werkt en niet geheel onbelangrijk, ervaring heeft met het maken van productie planningen. Deze afwisselende functie biedt je veel verantwoordelijkheid waarbij je regelmatig contact hebt met zowel je collega’s van sales en productie als met diverse klanten. Kortom, kun jij goed onder druk werken en beschik je over uitstekende communicatie vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Als Planner ben jij verantwoordelijk voor de optimale invulling van de productie planning en het beheren van de verschillende voorraden. Zo zorg jij er onder andere voor dat de voorraden bijgehouden worden en stel je inkooporders op. Naast deze taken zorg jij ervoor dat je collega’s binnen logistiek en de productie hun werkprocessen efficiënt kunnen doorlopen. Wanneer er knelpunten zijn of verwachte levering problemen los jij dit op door proactief en doortastend te handelen. Bij drukte schiet je jouw collega’s te hulp en ondersteunt hen waar nodig.

Over het bedrijf

Waarschijnlijk doet de naam van de opdrachtgever niet 1 2 3 een belletje rinkelen, echter is de kans erg groot dat je deze al langer kent dan je denkt. De opdrachtgever is namelijk een toonaangevend Europees producent van azijnen, limonadesiropen, automotive- en reinigingsartikelen. Veel mensen

Wat wij vragen

  • Hbo werk- en denkniveau en een opleiding richting logistiek is een pre
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en met complexe, zowel korte als lange termijn planning, en ervaring met S&OP
  • Ervaring met ERP systemen, JD Edwards is een pre en uitstekende kennis van MS Office
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
  • Stressbestendig

Wat wij bieden

  • Een goed salaris
  • Een optie om na gebleken geschiktheid bij het bedrijf in dienst te komen
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 861

Plaatsen

Werk locaties