Zorg jij ervoor dat de klant zijn spullen goed kan opbergen in een mooie berging? Lees gauw verder!

Over de functie

Met een paar eenvoudige handelingen zorg jij ervoor dat de klant een prachtige nieuwe berging krijgt. Deze bergingen worden gemonteerd en geplaatst door het bedrijf zelf, waar jij binnenkort onderdeel van uit kan maken.

Het productieproces bestaat uit drie stappen. In de eerste hal wordt het hout bewerkt met een zaagmachine. Met behulp van deze machine wordt het hout op maat gezaagd en kan het verder naar de volgende hal. Hier worden de planken met een ‘tacker’ aan elkaar vast gezet en verwerkt tot de zijwanden van de berging. Nadat het rabat erop zit gaat het door naar de laatste hal,  hier worden de wanden aan elkaar vast gemaakt, afgewerkt en komt er een dak op. Er worden per dag zo’n 20 bergingen op locatie geplaatst.

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf in Schagen worden bergingen geproduceerd  en geplaatst  voor de nieuwbouw. De bouwsystemen zijn gebaseerd op duurzaam geproduceerd naaldhout uit Zweden.

Afbeeldingsresultaat voor linnea bergingen

Wat wij vragen

  • Wil je graag snel aan de slag?
  • Vind jij het leuk om het gehele productieproces mee te maken?
  • Ben jij gemotiveerd en weet je van aanpakken?
  • Heb je affiniteit met techniek?
  • Vind je het leuk om in een gezellig team te werken?

Wat wij bieden

  • Een leuke baan in de houtindustrie
  • Een goede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit bovenaan staat

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties