Vind jij het een uitdaging om de logistieke stromen bij de leukste kookfabriek van Nederland te optimaliseren? Ben je op zoek naar een baan bij een productiebedrijf en heb je ervaring in de foodbranche? Lees dan verder!

Over de functie

Voor de leukste kookfabriek van Nederland zijn wij op zoek naar een productieplanner. Je dag begint met het terugkijken op de dag ervoor, samen met het team evalueer en analyseer je de productie van de vorige dag. Deze input gebruik je om de planning te maken. Waarin je streeft naar een optimale balans tussen het benutten van productiecapaciteit, opbouw van interne voorraad en de klantvraag. Door middel van de weekprognoses stel je een capaciteitsplanning op met het ERP pakket Navision. Elke dag probeer je het planningsproces te optimaliseren. 

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de supply chain en vertaal je de commerciële planning naar het dagelijks productieplan. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor zowel interne- als externe stakeholders. Hierbij moetje denken de keuken, assemblage, slagerij, detacheringspartijen en transporteurs. 

Over het bedrijf

"De leukste kookfabriek van Nederland", zo wordt dit bedrijf omschreven. Met plezier naar je werk en ook weer met en glimlach naar huis dat is één van de kernwaarden van het bedrijf. Met elkaar in gesprek over hoe dingen beter kunnen en waar gelachen mag worden. Persoonlijke aandacht staat dan ook centraal binnen de organisatie,  waar natuurlijk ook gewoon keihard met elkaar gewerkt wordt.

Wat wij vragen

  • Je bent in bezit van een afgeronde hbo-opleiding, richting Logistiek is en pre
  • Je hebt 2 jaar of meer relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in de foodbranche
  • Je kan goed omgaan met ERP pakketten
  • Je bent een teamspeler en je wilt elke dag verbeteren

Wat wij bieden

  • Een mooie uitdaging binnen een snelgroeiend bedrijf met ambities
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een functie waar je mening telt en waar je alle ruimte krijgt om verbeteringen door te voeren.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties