Sta jij sterk in je schoenen en ben jij bereid om te leren? Geen kantoorbaan, maar werken met je handen? Reageer dan nu op de vacature van houtbewerker en wij zorgen dan je snel aan de slag kunt.

Over de functie

Je werkt voor een echt Woerdens bedrijf. Veel materialen die jij in je handen hebt zie jij terug in jouw directe omgeving. Veel beschoeiingen en bruggen die je in Woerden tegenkomt, worden verzorgd door jouw werkgever. Hoe leuk is het om je eigen werk terug te zien!

Hoe gaat jouw dag eruit zien?

Samen met jouw collega’s begin je de ochtend met het uitlezen van de orders. De bon geeft aan hoeveel hout je nodig hebt en wat voor bewerking het nodig heeft. Het precieze maatwerk voor een brug vraagt een andere bewerking dan een beschoeiing voor in je tuin. Na het verdelen van de taken ga je het hout op maat zagen. Door middel van verschillende machines kun je het product bewerken zoals de klant dat graag wil. Misschien ben je nog niet helemaal thuis in deze branche, wees gerust dat hoeft ook niet, want er is voldoende kennis en ervaring in huis om het jou te leren. Tijdens het inwerktraject wordt alle kennis aan je overgedragen. Dit vergt natuurlijk wel wat van je en daarom verlaat je rond een uur of 12 de werkplaats en kun je in rust genieten van je broodje.

De chauffeurs die het hout komen ophalen, zullen op zo’n moment ook rustig aanschuiven. In de middag ga je weer verder waar je gebleven was. Het hout waar je mee werkt is van buitenlandse afkomst en wel vanuit Afrika. Het is gespecificeerd hout wat zich goed staande houdt als bijvoorbeeld een damwand. Waar het normale hout drijft, zal dit ‘als een baksteen’ zinken, zoveel body heb jij nodig om het in toom te houden.

Over het bedrijf

Je werkt bij een houthandel die al het materiaal verzorgd voor de natte weg- en waterbouw. Tot hun klanten behoren onder andere groothandels, houthandelaren en hoveniers. Het team waarin jij werkt bestaat uit acht collega’s die net als jij het hout bewerken en twee collega’s rijden met de heftruck om het hout te verplaatsen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel, proactief en een echte hands-on-mentaliteit.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Bereid is om fysiek werk te verrichten
  • Die open staat om te leren
  • Fulltime beschikbaar is
  • Zich niet door weer laat beïnvloeden en weet van aanpakken
  • Ervaring heeft met het (be)werken van hout (is een pré)

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd met zicht op vast dienstverband. Dit bedrijf hanteert een werkweek van 38uur
  • De werktijden zijn van 07:45 tot 16:20 uur inclusief 60 min pauze
  • Het salaris is op basis van een 40-urige werkweek

Extra informatie

Ben jij diegene met hands-on-mentaliteit, die zich graag werk eigen maakt en die bereid is om te leren? Reageer dan nu op deze vacature en laat zien wie jij bent.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties