Boutje hier en moertje daar, zo maak jij het assemblageproces klaar! Klinkt assemblagemedewerker jou als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en lees snel verder!

Over de functie

Je bent voornamelijk bezig met het verrichten van deeltaken van het assemblageproces (voornamelijk voormontage). Daaraast ben je zonodig bezig met het verzorgen van het verpakken van de apparatuur en accessoires volgens voorschrift en instructies. Je communiceert duidelijk met collega's in het geval van nieuwe versies van producten en verschillen etc. 

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 70 jaar en wereldwijd 350 medewerkers. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes. Ze produceren en ontwikkelen een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Hun missie is om wereldwijd een inspirerende en innovatief sterke, strategische partner te zijn.

Wat wij vragen

  • Je hebt werk- en denkniveau: richting elektrotechniek of andere technische opleiding
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als technisch assemblagemedewerker óf je bent technisch aangelegd vanuit bezigheden in je vrije tijd (bijvoorbeeld sleutelen aan brommers). Daarnaast kun je omgaan met (hand)gereedschap en je kunt eenvoudige assemblage werkzaamheden verrichten
  • Je communiceert richting jouw collega's aan de lijn over o.a. de voortgang, uit te voeren werkzaamheden en methode van assembleren.
  • Je bent flexibel ingesteld en je kunt goed zelfstandig werken, maar ook goed met collega's omgaan. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je uitvoert, behulpzaam en leergierig. Daarnaast heb je een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent nauwkeurig en je kan foutloos assembleren. Daarnaast ben je geordend, gestructureerd en je houdt je aan de gestelde veiligheidseisen

Wat wij bieden

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties