Wil jij per direct fulltime aan het werk bij een uniek, groeiend en toonaangevend bedrijf? En heb jij de benodigde ervaring in de verfbranche en met het mengen van pigmenten? Solliciteer dan direct want wij zoeken jou!

Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een baan als een allround productiemedewerker bij één van onze mooiste opdrachtgevers. Jouw gevoel voor verantwoordelijkheid komt goed van pas, omdat jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor het productieproces voor toonaangevende klanten. 

Als allround productiemedewerker sta jij aan de basis van wat uiteindelijk een vloer wordt waar duizenden mensen gebruik van gaan maken. Kortom, jij mengt de benodigde stoffen die nodig zijn om de kunststof vloer te kunnen maken. Je zorgt ervoor dat de labels op de emmers/vatten komen en deze verplaats je weer op de juiste plek in het magazijn met een heftruck.

Over het bedrijf

Al sinds 1964 is de onderneming actief in Hendrik Ido Ambacht.  Ze produceren al het materiaal dat wereldwijd nodig is om vloersystemen aan te brengen, uiteraard van A kwaliteit.  Je komt te werken in een hecht familiebedrijf, wat zeker geen kleine speler is in de markt. Het bedrijf werkt internationaal, blijft zich constant vernieuwen en zit goed in de lift. Ambities worden hierdoor zeker gewaardeerd!

Wat wij vragen

Als allround productiemedewerker word je opgeleid tot zelfstandig productiemedewerker. Je brengt als eerste een groot verantwoordelijkheidsgevoel mee, maar ook:

  • minimaal mbo werk- en denkniveau
  • gaat secuur en veilig te werk (belangrijk!)
  • heeft bij voorkeur een heftruck- en VCA certificaat 
  • fysiek in staat (zwaar) te kunnen tillen
  • ervaring in de verfbranche
  • ervaring met het mengen van pigmenten

Zowel starters als ervaren kandidaten zijn welkom!

Wat wij bieden

  • Je komt te werk in een groeiend hecht team van 15 medewerkers. Samen met jullie teamleider wordt de dag gestart vanaf 07:00 tot circa 16:00 uur, maar een keer iets langer blijven moet geen probleem zijn
  • Je krijgt een goed salaris, wat afhankelijk is van je kennis en ervaring
  • Het gaat om een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je kan maandag aansluiten bij de boksles, maar als dit niks voor jou is, is er ook een gym beschikbaar.  Ze hebben zelfs hun eigen hardloop- en fietsteam!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties