Heb jij technische ervaring en altijd al willen werken als onderhoudsmonteur, maar heb je niet de juiste papieren? Dan is dit je kans! Bij dit gave productiebedrijf kan jij via Luba en het ROC van Amsterdam een mbo opleiding te behalen richting eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie (niveau 3).

Over de functie

Als leerling monteur service en onderhoud ga je alles leren over service en onderhoud van het machinepark bij dit bedrijf. Dit doe je  4 dagen in de week, waarbij je met een ervaren monteur meeloopt. Je krijgt één op één begeleiding, maar bent ook iemand die zelf dingen signaleert en oppakt. Doordat jij steeds meer leert én gemotiveerd bent om alles over de afvul- verpakkingsmachine te weten te komen ga je steeds zelfstandiger aan de slag. Samen met de twee andere onderhoudsmonteurs zorg voor het onderhoud aan de machines en het oplossen van storingen.

Één dag per week heb je een opleidingsdag bij het ROC van Amsterdam (deze dag krijg je doorbetaald) waarbij je alles leert over verschillende apparatuur en installaties binnen de elektro-, meet- en regeltechniek. Van eenvoudig afstel- en regelwerk tot aan analyseren en optimaliseren van machines.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je verhelpt storingen aan de afvul- en verpakkingsmachines, loopt deze vast dan zoek je eerst naar de oorzaak van het probleem en zorg je er uiteraard voor dat deze zo snel mogelijk weer werkt zodat de productie door kan gaan. Een storing kan op elk moment tijdens je dienst gebeuren en het is belangrijk dat je hier meteen op inspringt. 
 • Bouwt machines om (bijvoorbeeld voor een grotere of kleinere inhoud van het product).
 • Onderhoud aan de machines. Hiervoor maak je eerst een plan van aanpak, zorgt dat de materialen op voorraad zijn en zorgt dat de machine na het onderhoud weer 'up & running' is! 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkplek is een fabrikant van zeep op water- en alcoholbasis. Zij maken deel uit van een internationale, innovatieve organisatie. De werkplek is schoon en netjes. Met jouw collega's is er tijd voor een grapje onder werktijd maar weet je ook wanneer  je even de schouders eronder moeten zetten om het werk samen goed en op tijd af te krijgen. 

Wat wij vragen

Omdat je via Luba een mbo niveau 3 opleiding tot 'eerste monteur service en onderhoud' gaat doen vragen we:

 • Minimaal een vmbo-diploma, havo (overgang 3e naar 4e leerjaar) of mbo niveau 2.
 • Een gemotiveerde en flexibele instelling. 
 • Door opleiding of hobby kennis van techniek. Gericht op elektrotechniek, pneumatiek en een vleugje werktuigbouwkunde is een pre. 
 • Bereid om 2,5 tot 3 jaar ongeveer 1 lesdag per week te volgen.

Wat wij bieden

 • Uiteraard een mbo 3 diploma!
 • Een vast contract na het succesvol voltooien van de opleiding.
 • Een goed salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand.
 • Werktijden liggen tussen de 06:00 en 17:00 uur (bijvoorbeeld van 06:00 tot 14:00 uur of  van 09:00 tot 17:00 uur).  Deze werktijden kunnen wijzigen. 
 • Gave werkplek met leuke collega's!
 • De opleiding start half april 2019. 
 • Ben je eerder beschikbaar? Er zijn mogelijkheden om voordat de opleiding start in de productie bij dit bedrijf te starten! 

Extra informatie

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden via Luba of heb je vragen over de werkplek? Bel gerust naar 0252-522 877 of kom langs op onze vestiging in Hillegom op de Hoofdstraat 119! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 859

Plaatsen

Werk locaties