Als line operator ben je een belangrijke schakel in het afvullen van de dagverse vlees product. Samen met een klein team van collega’s zorg jij als verantwoordelijke van jouw productielijn voor het goed afvullen van de vlees producten. Je gaat rechtstreeks in dienst bij dit bedrijf.

Over de functie

Gedurende de dag ben je doorlopend bezig met kwaliteitscontroles, los je storingen op en bouw je regelmatig de productielijn om. Je zorgt ervoor dat de afvullijn draaiend blijft, de machine instelt conform de werkinstructie en je controleert op de juiste hoeveelheid. Bij de productie van vleesproducten is het zeer belangrijk dat je rekening houdt met bijvoorbeeld HACCP-voorschriften en dat je de juiste volgorde hanteert in het productieproces rekening houdend met allergenen en keurmerken. Jij zorgt ervoor dat de producten volgens vastgestelde kwaliteitsnormen de productie verlaat. Dit doe je in goed overleg met de afdeling Inpak.

Over het bedrijf

Het betreft een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team bij het enige foodbedrijf in de top 10 van de Lijst met Top 250 Groeibedrijven! Geen dag is hetzelfde. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en komt rechtstreeks bij dit bedrijf in dienst. Uiteraard krijg je een goed en marktconform salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering, aanvulling in de reiskosten, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Je krijgt de ruimte om als persoon met de organisatie mee te groeien, onder andere door tot het volgen van (interne) opleidingen. Tot slot vieren we graag onze successen met een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels. Let’s make something special!

Wat wij vragen

  • Je hebt enige kennis/ervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving
  • Je bent bereid om met vlees in een gekoelde werkomgeving (temperatuur: 6 a 7 graden) te werken
  • Dagdienst: vanaf 6:00 of 7:00 uur t/m 14:00 of 15:00 uur
  • Je beheerst de Nederlandse/ Engelse taal goed in woord en geschrift
  • Werklocatie: Eersel

Wat wij bieden

  • Je gaat rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Salaris: afhankelijk van leeftijd en werkervaring (tussen € 2300,- en € 2550,- bruto per maand op basis van 40 uur per week in de dagdienst)
  • 2% einde jaarsuitkering, koudetoeslag, 24 vakantiedagen per jaar en reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer of hoger.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 861

Plaatsen

Werk locaties