Een team aansturen, dat is waar jij goed in bent! Krijg jij daarnaast een enorme boost van energie wanneer jij ziet dat de productieprocessen perfect verlopen en ben jij per direct beschikbaar? Solliciteer dan op deze functie!

Over de functie

Als teamleider productie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van (en toezichthouden op) het uitvoeren van werkzaamheden op de afdeling productie. Jij zorgt ervoor dat de mensen binnen jouw team gemotiveerd en gestructureerd te werk gaan en voert de nodige acties uit om dit ook zo te houden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het team wat jij dagelijks gaat leiden bestaat uit circa 20 tot 3 medewerkers. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, want je werkdag begint om 06:00 uur en je gaat door tot het werk af is. Naast dat je controleert hoe het productieproces verloopt, in de gaten houdt hoe het rijpingsproces gaat en de medewerkers aanstuurt, voer je ook administratieve handelingen uit op kantoor. Kortom, een allround functie!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit in de fruit van teelt tot verpakking. Met een ervaren team werken ze aan nieuwe concepten waarbij kwaliteit van het product 'de smaak' voorop staat. Ze streven naar een duurzame positionering van de activiteiten en nieuwe concepten, waarbij milieu een belangrijke is. Een fijne omgang met collega's is belangrijk, vandaar dat een ieder binnen deze organisatie ambitieus en enthousiast is. Ze stimuleren dit door middel van het toekennen van verantwoordelijkheid en waar nodig.

Wat wij vragen

  • Ervaring in een leidinggevende functie
  • Affiniteit met de AGF-sector
  • Gemotiveerd om aan de slag te gaan

Wat wij bieden

  • Het is een functie ter uitbreiding van het team
  • Een dynamische omgeving waarbij je goed het overzicht moet kunnen bewaren
  • Je ontvangt een passend salaris en reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km van de werkplaats af woont

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 865

Plaatsen

Werk locaties