Ben jij op zoek naar een vaste baan, heb je al enige ervaring met productiematig werken en kan jij goed en secuur volgens hygiëneregels werken? Lees dan snel verder en solliciteer op deze functie bij een mooi bedrijf met doorgroeimogelijkheden!

Over de functie

Wil jij werken in de productie? Maar dan niet bij zo'n standaard bedrijf? Dan moet je hier zijn. Je werkt met een product dat er echt toe doet. 

Het is functie waarbij je afwisselend werkt op twee afdelingen die goed met elkaar moeten samenwerken. Op de spoelafdeling ben je bezig met het spoelen van flessen zodat deze steriel zijn en klaar om gevuld te worden. Op de vulafdeling worden deze steriele flessen (flacons) gevuld. Als vuller heb jij een belangrijke taak: want jij weet welke aantallen die dag behaald moeten worden. Je werkt nauw samen met de spoel- en verpakkingsafdeling, om samen te besluiten om net iets langer door te werken of om de lijn om te bouwen. Uiteraard hoort het schoonmaken en desinfecteren van apparatuur en ruimtes hier ook bij. Dit leg je allemaal vast in een logboek.

Heb je hiermee geen ervaring, maar wil je dit wel graag leren? Dat kan! Je ervaren collega's brengen je het vak bij en daarnaast ga jij ook een cursus doen. Zo snap je elke keer een beetje meer waar je mee bezig bent en waarom je het op een bepaalde manier moet doen. 

Het is belangrijk dat je de bijbehorende hygiëne regels goed volgt. Uiteraard krijg je hiervoor speciale kleding en krijg je uitgelegd wat de omkleedprocedures zijn. Het is namelijk niet de bedoel dat jouw bacterie in het product komen wat jij aan het produceren bent. 

Over het bedrijf

Je werkt voor een organisatie die vloeistoffen produceert. Hygiëne staat binnen dit productiebedrijf op nummer 1. Het kent een enorme teamcultuur waardoor je geen nummer bent. Er hangt een fijne sfeer en je wordt al snel opgenomen binnen deze 'familie' van ongeveer 45 mensen. Ze hebben een grote kantine waar ze gezamenlijk pauze houden. Koffie/thee is hier verkrijgbaar, de lunch neem je wel zelf mee.

Wat wij vragen

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de productie
  • Je hebt bij voorkeur HACCP, GMP, schoonmaakervaring hebt
  • Je kan secuur en in teamverband werken
  • Woont binnen een straal van 20 km van Woerden
  • Spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd mét uitzicht op vast dienstverband, 4 dagen werken is eventueel bespreekbaar
  • Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf. En heb je een baan tot aan je pensioen! Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Dan kan het ook zo zijn dat je direct bij deze opdrachtgever in dienst gaat!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 868

Plaatsen

Werk locaties