Wil jij graag aan de slag bij een moderne, toonaangevende groothandel in biologische en duurzame vis? Geef jij graag leiding aan een team en kan je dan het overzicht bewaren? Dan ben jij de assistent chef vis waar wij naar op zoek zijn!

Over de functie

Het is maandagochtend 06.45: tijd voor koffie! De eerste collega's druppelen langzaam binnen. Om 07.00 is het tijd voor de dag start. Hierin neem jij jouw collega's van die dag mee in wat er speelt, verbeterd kan worden en wat heel goed gaat! De productielijn wordt opgestart en ingesteld. Staat iedereen op zijn plek? Draaien maar! Ondertussen check je of iedereen is voorzien van de benodigde grondstoffen waardoor het proces soepel blijft lopen. Gaat alles zoals het hoort? Dan heb je nu mooi de tijd om de planning te bespreken met jouw chef. Verder staan er nog een aantal roosteruitdagingen te wachten. Daar staat Bjorn aan jouw bureau, met een vraag over de machine die omgesteld moet worden. Hier maak je graag tijd voor. Machine omgesteld en iedereen weer voorzien van genoeg voorraad? Laten we dan nog maar eens naar het rooster kijken. Hé alweer 15.30? Morgen weer een dag...

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is één van Europa’s meest moderne en bekende rookhuizen met meer dan 300 jaar ervaring. Als typisch familiebedrijf zijn hen idealen heel eenvoudig:

Het bedrijf streeft er naar de smakelijkste, kwalitatief hoogwaardigste en milieuvriendelijkste gerookte visdelicatessen te produceren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast bieden ze een uitstekende service. Het bedrijf investeert in langetermijnrelaties met hun cliënten. Dit alles zonder ooit de typische Taste & Tradition van de familie rokerij uit het oog te verliezen.

Wat wij vragen

  • Je werk- en denkniveau is op minimaal mbo niveau en je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kan leiding geven aan een groep en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel dat verder strekt dan jouw eigen takenpakket
  • Je hebt machinaal inzicht en relevante ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent communicatief vaardig, hebt een flexibele instelling en bewaart in tijden van drukte het overzicht
  • Je bent bereid om op zaterdag te werken

Wat wij bieden

  • Een interessante positie in een dynamisch bedrijf
  • Een prettige omgeving met een goede werksfeer
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Extra informatie

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met 010-4047874 of mailen naar capelle@luba.nl

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 731

Plaatsen

Werk locaties