Lijkt werken bij de beroemdste kaasmaker van Nederland jou wat? Help mee in de productie/expeditie bij dit leuke bedrijf!

Over de functie

In het pakhuis komen de gemaakte kazen aan vanuit de fabriek. Het is aan jou de taak om deze kazen te plaatsen in de daarvoor bestemde stellingen. De kazen blijven ongeveer 15 dagen liggen om 'voor te rijpen'. Hierna gaan ze naar derden waar het rijpproces verder gaat. Jij bent dan degene die de kazen draait, uit de stellingen haalt en er voor zorgt dat de kazen machinaal worden geplastificeerd.

In het kaaspakhuis werk je met een elektrische pompwagen en ben je tevens verantwoordelijk voor het controleren van vrachtbrieven en het registreren van leveringen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een productiebedrijf, gespecialiseerd in kaas. Zij zijn al sinds jaar en dag een begrip in de Beemster en verhandelen hun producten over de hele wereld. De cultuur is informeel en no-nonsense.

Wat wij vragen

  • De ideale kandidaat heeft ervaring als logistiek medewerker, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie
  • Je bent fysiek in staat om kazen van tussen de 10-15 kilo te tillen
  • Heb jij kennis van HACCP? Dan is dit een grote pre!
  • Je weet ons ervan te overtuigen dat je communicatief vaardig bent, omdat je veel contact hebt met collega's van verschillende afdelingen. Voor de ene afdeling ben je namelijk het beginstation, voor de andere het eindstation. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is dat alles op rolletjes verloopt bij het proces.
  • Je bent energiek, enthousiast en een echte aan pakker. Er heerst een West-Friese mentaliteit en jij voelt je daarin zeker thuis! 

Wat wij bieden

  • Het salaris voor deze functie is circa €12,25 bruto per uur
  • De reiskosten worden vergoed met €0,18 per km met een maximum van €9,-
  • In deze functie werk je in een dagdienst. Het is mogelijk dat je gevraagd wordt soms op zaterdag te werken wanneer dat echt nodig is
  • De functie is per direct 

Extra informatie

Wil je meer informatie? Bel, mail, app of stuur een postduif naar vestiging Medemblik! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties