Wil jij het vak leren van autospuiter? Dit bedrijf leert jou de kneepjes van het vak, zodat jij de beschadigde auto's er weer als nieuw uit laat zien.

Over de functie

Jij krijgt van dit bedrijf een opleiding aangeboden zodat jij hierna zelfstandig de volgende werkzaamheden kan uitvoeren. 

Bij dit bedrijf kom je te werken in een team van vier man. Je maakt de auto's en onderdelen van de auto's spuitklaar en doet dit door te plamuren en te schuren. Vervolgens plak je bepaalde onderdelen af en zet je het in de grondverf. Je mengt de kleuren voor in de spuitmachine en spuit de auto's zorgvuldig. Ook voer je kwaliteitscontroles uit. 

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist op het gebied van autoschade. Wat hen onderscheidt van soortgelijke bedrijven, is dat zij de auto behandelen door alle fasen heen. Dit bedrijf houdt zich bezig met demonteren, uitdeuken, voorbewerken, spuiten en monteren.

Wat wij vragen

  • Het is een pré als je ervaring hebt in de autotechniek/ autospuiter/ spuiter/schilder of het opknappen van onderdelen. 
  • Je bent gemotiveerd om dit werk voor langere tijd bij dit bedrijf uit te voeren. 
  • Je werkt nauwkeurig en je hebt een vaste hand. 
  • Dit bedrijf zoekt iemand die woonachtig is in Zevenhuizen of de omgeving. Dit omdat het bedrijf gevestigd is Zevenhuizen. 

Wat wij bieden

  • Deze functie is voor 38 uur in de week 
  • De werkdagen en werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 17.00 uur
  • Het salaris ligt tussen de € 1800 en € 2400 bruto per maand en is afhankelijk van de ervaring

Extra informatie

Zoek jij een baan als autospuiter? Solliciteer dan direct! Het team van intercedenten in Zoetermeer neemt contact met je op om een persoonlijk gesprek in te plannen. 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties