Parttime in de ochtend werken en dat in een klein familiebedrijf aan huis? Dat kan bij een leuk bedrijf in Hedel. Zij kweken hier mooie planten en jij kan een onderdeel zijn van dit proces.

Over de functie

Als productiemedewerker bij dit bedrijf start je om 7.30u en ga je samen met een paar collega's de planten verpotten. Dit doe je op een gezond werktempo, maar je houdt wel de kwaliteit van het product in de gaten.  Wat worden jouw taken?

  • Planten verpotten
  • De plant verpakken

Daarnaast zorg je ervoor dat de ruimte opgeruimd wordt. 

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf aan huis heeft een mooi product en werken met een klein en hecht team vol trots samen. Ze hebben een grote kas waar de planten verzorgd worden en eenmaal klaar voor verkoop gecontroleerd en uitgeleverd worden. Er heerst een nuchtere sfeer en dit bedrijf gelooft erg in "geven en nemen": een keer overwerken moet voor jou geen probleem zijn, maar evengoed vinden zij het ook geen probleem wanneer je een keer eerder naar huis moet. Zolang alles in overleg is!
Omdat er geen reiskosten vergoed worden is het van belang dat je in de nabije omgeving woont en dat je op eigen initiatief op de locatie kan komen, want het openbaar vervoer komt niet hier in de buurt. Een fiets, brommer, auto is dus wenselijk, die je overigens allemaal veilig op eigen terrein kosteloos kan parkeren. Wordt dit jouw nieuwe werklocatie?

Wat wij vragen

  • Vmbo werk- en denkniveau, een opleiding is niet noodzakelijk
  • Eigen vervoer hebben naar werklocatie, reiskosten worden niet vergoed
  • Nederlandse taal voldoende begrijpen om werkinstructies te kunnen lezen en begrijpen
  • Je bent iemand die in een klein team mensen goed kan functioneren en ook het afleveren van een goed product belangrijk vindt. 

Wat wij bieden

  • Een parttime baan in de ochtenduren, die prima te combineren is met bijv. schoolgaande kinderen, andere werkzaamheden of gewoon omdat je in de middag vrij wil zijn
  • Een wekelijkse uitbetaling zolang je via Luba bij hen wordt uitgezonden
  • Het betreft een baan met uitzicht op vast

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 852

Plaatsen

Werk locaties