Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van afdeling fileer of afdeling delen en hierbij geef jij direct leiding aan 40 tot 60 medewerkers aan de band. Daarnaast werk jij mee aan de machine.

Over de functie

Jij komt te werken als operator, bent het aanspreekpunt voor jouw collega's en hebt daarnaast de leiding. Ook vervang je de productie teamleider tijdens zijn/haar vakantie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning, het goede verloop van het productieproces en heb jij administratieve verantwoordelijkheid zoals de urenlijsten. Ook zorg jij ervoor dat iedereen zich houdt aan de bedrijfs- en kwaliteitsregels. Je ziet toe op een soepele productievoortgang op de aanwezige apparatuur en signaleert afwijkingen en verhelpt deze. Eventuele stagnatie los jij zo veel mogelijk zelfstandig op en anders waarschuw jij de teamleider. Uiteraard hoort het schoonhouden van de productieomgeving tot je verantwoordelijkheden.

Over het bedrijf

Een organisatie welke midden in de maatschappij staat, die vraagt om een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid. 18 locaties, verdeeld over Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. 

De wereld van voedsel verandert volop. De wereldpopulatie groeit, natuurlijke hulpbronnen staan onder druk, energie- en productiekosten stijgen. Toch wil iedere consument lekker, gezond, gevarieerd, veilig en bewust (blijven) genieten. En dat tegen een betaalbare prijs.

Transparantie en samenwerken

Dit realisme is een uitdaging die ze met alle partijen in de markt aan moeten gaan. Zij zijn zich bewust van hun positie in dit proces. Juist daarom zijn ze transparant in alles wat ze doen. Een realistische organisatie die open staat voor iedereen die samen de stap vooruit wil maken.

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als leidinggevende operator, bij voorkeur binnen een food omgeving
  • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden

  • Een functie waar je in kan groeien
  • Je werkt in de 2-ploegendienst waar je de ene week werkt van 06:30 tot 16:30 uur en de andere week van 16:30 tot 01:30 uur
  • Voor deze ploegendienst ontvang je een toeslag van 12,5%
  • Het salaris is ongeveer € 2300 per 4 weken

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 870

Plaatsen

Werk locaties