Heb jij interesse in techniek, maar ben je vroeger een ander pad ingeslagen qua opleiding of werkervaring? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken zijinstromers en mensen met technische kennis die graag een mbo 3 opleiding willen starten als eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

Over de functie

Als leerling monteur werk en leer je bij de technische dienst van Forbo Flooring. De eerste periode wordt je wegwijs gemaakt door ervaren collega's, je leert over de onderhoudswerkzaamheden, inspecties van systemen en het optimaliseren van installaties. Als vakbekwaam 1e monteur verricht je zelfstandig en in teamverband technische werkzaamheden in de productieomgeving van het bedrijf. Het is een actieve, afwisselende baan en bent voornamelijk bezig met de werktuigbouwkundige kant van het uitgaande monteur vak. Op mechanisch, hydraulisch, stroomtechnisch, koeltechnisch en pneumatisch gebied ga jij aan installaties en machines: 

 • Bijdragen aan lokaliseren van storingen en storingsoorzaken en het verhelpen daarvan
 • Onderhouds-, revisie- en reparatie werkzaamheden
 • Onderdelen demonteren, vervangen en repareren
 • Voorkomende laswerkzaamheden verrichten.

Je verricht 4 dagen per week werkzaamheden bij het bedrijf en vrijdag is de dag dat je naar school gaat. Tijdens jouw opleiding, die  +/- 2,5 jaar duurt,  werk je in de dagdiensten. Uiteindelijk ga je mee in het ploegendienstrooster. Tijdens de schoolvakanties kun je hierin al mee draaien.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een eigen productontwikkeling en biedt een breed en aantrekkelijk assortiment van milieuvriendelijk linoleum, hoogwaardige vinylvloeren en diverse andere vloerbedekking. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn deze vloerbedekkingen de eerste keus voor openbare gebouwen, warenhuizen, ziekenhuizen, scholen en zorginstellingen. 

Wat wij vragen

 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid tot het werken in ploegendiensten
 • Je hebt een proactieve houding en uiteraard ben je leergierig, je bent als eerste monteur Werktuigbouwkunde nooit uitgeleerd. Motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het meest belangrijk. 
 • Aantoonbare affiniteit met techniek is natuurlijk ook een must. Dit kan door werkervaring maar ook zeker aan de hand van je hobby's. Sleutel jij bijvoorbeeld heel graag aan je auto of brommer, of ben jij altijd bezig met diverse klussen in en rondom je huis? Grijp dan nu je kans om je technische kennis verder te ontwikkelen en je voor langere tijd te binden aan Luba en aan dit bedrijf!
 • Een intredetoets maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, ook is het belangrijk dat je niet kleurenblind bent

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan en de kans om je mbo-3 diploma monteur service en onderhoud te behalen
 • Een detacheringscontract gedurende de opleiding
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een doorbetaalde schooldag
 • Na het behalen van je diploma grote kans op een contract bij het bedrijf
 • Fulltime marktconform salaris

Extra informatie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? bel dan snel naar 075-6286828 voor meer informatie

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 772

Plaatsen

Werk locaties