Heb jij technische ervaring en altijd al willen werken als onderhoudsmonteur, maar heb je niet de juiste papieren? Dan is dit je kans! Bij dit internationale bedrijf kun jij, in samenwerking met Luba en het ROC van Amsterdam werken en leren. Je behaalt je mbo niveau 3 diploma richting eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie (niveau 3). Je specialisatie binnen de technische dienst van dit mooie productiebedrijf is elektrotechniek, maar ook aan het werktuigbouwkundige en mechanische gedeelte kan je eenvoudige werkzaamheden en handelingen verrichten.

Over de functie

Als leerling monteur service en onderhoud ga je alles leren over het verrichten van onderhouds-, nieuwbouw- en uitbreidingswerkzaamheden op elektrotechnisch (en in mindere mate  werktuigbouwkundig) gebied. Samen met de collega’s van de technische dienst ben jij verantwoordelijk voor het optimaal presteren van de machines. Je zorgt voor het technische onderhoud, lost storingen op en zoekt naar mogelijkheden om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Je werkt hoofdzakelijk zelfstandig en bent verantwoordelijk voor jouw eigen werkzaamheden. Je moet wel onder tijdsdruk kunnen werken.

Dit doe je  4 dagen in de week, waarbij je met een ervaren monteur meeloopt. Je krijgt één op één begeleiding, maar bent ook iemand die zelf dingen signaleert en oppakt.. Doordat jij steeds meer leert én gemotiveerd bent om alles over elektrische, elektrotechnische en overige installaties (waaronder pneumatiek, hydrauliek en koelwaterinstallaties) te weten te komen ga je steeds zelfstandiger aan de slag.

Één dag per week heb je een opleidingsdag bij het ROC van Amsterdam (deze dag krijg je doorbetaald) waarbij je alles leert over verschillende apparatuur en installaties binnen de elektro-, meet- en regeltechniek. Van eenvoudig afstel- en regelwerk tot aan analyseren en optimaliseren van machines.

Een greep uit jouw takenpakket: 

 • Het verhelpen van storingen in installaties
 • Lokaliseren en beoordelen van storingen in combinatie met storingsoorzaken
 • Uitvoeren van of assisteren bij meer omvangrijke reparaties
 • Uitvoeren van periodiek onderhoud aan elektrische, elektrotechnische en overige installaties a.d.h.v. werkopdrachten
 • Herstellen van (dreigende) mankementen voor zover dit direct mogelijk is
 • Uitvoeren van diverse elektrotechnische werkzaamheden in laboratorium, kantoorgebouwen, algemene voorzieningen en overige installaties

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van producent van met name speciale was blends (voor gebruik in kaascoatings, flexibele verpakkingen, cosmetica en autobanden) naar een meer gediversifieerde organisatie, die ook actief is op het gebied van industriële lijmen en watergedragen dispersies. Zij levert producten aan zeer diverse industrieën waaronder de voedingsmiddelen-, papier- en kartonverwerkende industrie alsook de cosmetische en chemische industrie. De producten van dit bedrijf zijn overal in te vinden: van huidcrème tot en met kauwgom. 

Werken bij deze klant biedt diverse voordelen zoals een ATV regeling, jaarlijkse salarisverhoging en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een groeiende onderneming met hart voor  haar mensen. Ontwikkeling hebben zij hoog in het vaandel staan. Kortom een bedrijf én een baan met toekomstperspectief! 

Lijkt het jou leuk om te werken bij een productiebedrijf met een grote diversiteit aan technische machines? Lees dan verder.


Wat wij vragen

Omdat je een leer-werktraject gaat doen op mbo niveau 3 niveau tot 'eerste monteur service en onderhoud' vragen we:

 • Minimaal een vmbo-diploma, havo (overgang 3e naar 4e leerjaar) of mbo niveau 2
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Dat je communicatief vaardig bent, beschikt over een proactieve en klantgerichte houding
 • Een gemotiveerde en flexibele instelling
 • Door opleiding of hobby kennis van techniek
 • Bereid om 2,5 tot 3 jaar ongeveer 1 lesdag per week te volgen
 • Jouw competenties zijn: proactief, flexibel, analytisch, stressbestendig en goed kunnen samenwerken.

Wat wij bieden

 • Uiteraard een mbo 3 diploma!
 • Een vast contract na het succesvol voltooien van de opleiding
 • Een goed salaris van € 2100,- bruto per maand (vanaf 22 jaar en ouder)
 • Een detachering voor ruim 2 jaar tijdens het behalen van je vakdiploma, dus geld verdienen tijdens het leren in de praktijk. De lesdag krijg je ook doorbetaald
 • Werktijden van 7:00 tot 15:30 of van 08:00 tot 16:30 uur
 • Een bedrijf en een baan met toekomstperspectief!

De opleiding start half april 2019. Ben je eerder beschikbaar? Er zijn mogelijkheden om voordat de opleiding start in de productie bij dit bedrijf te starten! 


Extra informatie

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden via Luba of heb je vragen over de werkplek? Bel gerust naar 072-5023300 of kom langs op onze vestiging in Alkmaar op de Houttil 2!  

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 751

Plaatsen

Werk locaties