Wil jij graag als toekomstig servicemonteur aan de slag bij een internationaal bedrijf? Kijk dan snel verder!

Over de functie

Heb jij altijd al als servicemonteur willen werken maar mis je de papieren? Dan is dit je kans! Voor een klantrelatie zijn wij op zoek naar een leerling service- en onderhoudsmonteur! Je gaat een leerwerktraject in en wordt en gedurende het opleidingstraject gedetacheerd bij deze klantrelatie. De opleiding duurt gemiddeld 2.5 jaar en is een mbo niveau 3 opleiding. De uitstroomrichting is Elektrotechniek en Instrumentatie.

Je wordt opgeleid binnen de service- en onderhoud afdeling van dit bedrijf, daar leer je om te gaan met het werktuigbouwkundige en mechanische gedeelte van het werk.

Als leerling service- en onderhoud monteur ga je onder begeleiding van een ervaren collega monteur alles leren over het verrichten van service- en onderhoud aan bedrijfsdeuren. Dit vindt plaats door heel Nederland en het zijn verschillende werkzaamheden. Zo zoek je bijvoorbeeld storingen op en zorgt voor het technisch en mechanisch onderhoud aan de verschillende soorten bedrijfsdeuren.

Over het bedrijf

Onze klantrelatie is een specialist in bedrijfsdeuren. Denk hierbij aan deuren voor koelcellen, vriesdeuren, gasdichte deuren en vensters maar ook RVS deuren en highspeed freezer doors.

Door de unieke productiewijze zijn ze ter wereld een van de 4 bedrijven die deze deuren leveren. De deuren en vensters worden gewoon gemaakt in Zwaagdijk- Oost.

De afdeling service en onderhoud reist door heel Nederland en gaat naar verschillende bedrijven. Geen dag is hetzelfde en van te voren weet je niet hoe jouw week eruit komt te zien. Mocht je verder weg in Nederland werken dan ga je in de kost. Uiteraard krijg je hiervoor een vergoeding en wordt je maaltijd vergoed. Als je langer in dienst bent, is de kans groot dat je naar het buitenland gaat. Een storing in Australië? Geen probleem, daar vlieg je wel even naar toe!

Wat wij vragen

Omdat geen dag hetzelfde is, verwachten we dat je flexibel bent en met deze uitdaging om kan gaan. Verder ben je technisch. Niet per se in werkervaring maar je hebt bijvoorbeeld wel eens gesleuteld aan een scooter? Top! 

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Uiteraard ben je gemotiveerd en enthousiast
  • Verder ben je communicatief sterk. Je komt bij grote klanten over de vloer. Deze kan je netjes aanspreken en adviseren. Je word het visite kaartje van dit bedrijf en daar ligt ook een stukje verantwoordelijkheid in
  • Je moet bereid zijn om 2,5 jaar tot 3 jaar 1 dag in de week naar school te gaan

Wat wij bieden

  • Je behaalt  een volwaardig mbo 3 diploma
  • Een vast contract bij de werkgever als jij je diploma behaalt
  • Een riant salaris van € 2.100 bruto per maand, je schooldagen worden ook doorbetaald
  • Een unieke uitdaging binnen een internationaal bedrijf 

Extra informatie

Wil je meer informatie? Bel, mail, app, schrijf een brief of stuur een postduif naar Luba Medemblik. Wij helpen je graag verder! 

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 750

Plaatsen

Werk locaties