Ben jij klaar om je te laten omscholen tot service- en onderhoudsmonteur? Lees dan snel verder.

Over de functie

Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van drankbereidingsmachines, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Om uiteindelijk volwaardig mee te kunnen draaien binnen dit bedrijf ga je naast het werk een mbo niveau 3 opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde volgen. De lesdagen bij het ROC krijg je doorbetaald.

Als leerling monteur werk je onder begeleiding in het team van de afdeling Technical Engineering. Samen met jouw collega’s ga je onderhoud en revisiewerkzaamheden uitvoeren aan de machines. Het bedrijf heeft een uitgebreid machinepark, zo wordt voor de metaalbewerking gebruik gemaakt van lasers, (slijp- en kant-) robots en verschillende hydraulische machines. Voor de vormgeving van kunststofproducten gebruiken zij spuitgietmachines. Daarnaast ben je als monteur betrokken bij de ondersteuning van het assemblageproces en voer je innovaties, modificaties en reparaties uit aan productielijnen en pneumatische gereedschappen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 70 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn belangrijke aspecten die dagelijks bijdragen tot het succes. Bij het bedrijf heerst een prettige en informele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen ideeën binnen een breed en divers takenpakket. Dit maakt het erg fijn om voor dit bedrijf te werken.

Wat wij vragen

 • Minimaal een vmbo-diploma, havo (overgang 3e naar 4e leerjaar) of mbo niveau 2
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent communicatief vaardig, erg gemotiveerd en je hebt een proactieve werkhouding. Je ziet je werk liggen
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek
 • Je bent erg leergierig: je wilt alles van het bedrijf en de werkzaamheden weten

Wat wij bieden

 • Uiteraard een mbo 3 diploma!
 • Een vast contract na het succesvol voltooien van de opleiding
 • Een goed salaris van € 2100,- bruto per maand (vanaf 22 jaar en ouder)
 • Een detachering voor ruim 2 jaar tijdens het behalen van je vakdiploma, dus geld verdienen door te leren in de praktijk. De lesdag krijg je ook doorbetaald
 • Werktijden van 8.00 tot 16:00 uur
 • Een uitdagende baan met toekomstperspectief bij een mooi bedrijf!

Extra informatie

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden via Luba of heb je vragen over de werkplek? Bel gerust naar 072-5023300 of kom langs op onze vestiging in Alkmaar op de Houttil 2!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 777

Plaatsen

Werk locaties