Wil jij werken als monteur in de voedingsmiddelenindustrie maar heb jij een verkeerde keuze gemaakt qua opleiding vroeger? Dan is dit je kans! In samenwerking met deze klant en het ROC van Amsterdam gaan wij een in april een opleiding starten.

Over de functie

Als leerling monteur ga je samen met de vaste monteur alle storingen oplossen aan de machines. Je gaat samen werken met één collega dus het is  belangrijk dat jullie een klik hebben. Naast het oplossen van storingen zijn jullie samen verantwoordelijk voor kleine mankementen aan het pand en het netjes houden van het technische magazijn.


Over het bedrijf

De werkgever is een bedrijf dat salades en sauzen produceert, een bedrijf waar je trots op kunt zijn om voor te werken. 

Wat wij vragen

- Je bent een doorzetter
- Leergierig
- Hebt 2 rechter en kunt goed logisch nadenken
- Hebt technische ervaring door hobby of werkervaring

Wat wij bieden

Een opleiding van 2,5 jaar bij het ROC van Amsterdam, eerste monteur service en onderhoud, een marktconform salaris en na het behalen van je opleiding een contract bij de opdrachtgever.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

1 10 777

Plaatsen

Werk locaties