0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba website van het jaar 2022

  Luba.nl wint prijs Beste Website!

  Donderdag 24 december was de feestelijke Website van het Jaar Award Night. Luba.nl was genomineerd in de categorie uitzendbureau én verdiende de eerste prijs voor Beste Website! De website is het hoogst beoordeeld op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Samen met haar partners RecruitNow en Soda/Resoluut nam Luba de prijs in ontvangst.

  Wendy Enthoven, product owner Luba.nl:

  Met ons innovatieve concept 'solliciteer zoals jij wil' zetten we de kandidaat écht centraal. In combinatie met onze persoonlijke aanpak leidt dit tot een unieke candidate experience. Ik ben mega trots op ons team en deze waardering van klanten en kandidaten!

  Zusterbedrijf Timing.nl - ook onderdeel van PROMAN North Eastern Europe - ontving de award voor populairste website. Samen schitterden we op het podium!

  Website van het Jaar

  De Website van het Jaar verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door marktonderzoeksbureau Multiscope en Emerce, het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Er werden dit jaar in totaal 454.907 stemmen uitgebracht op populaire websites in 39 categorieën. Kijk voor meer informatie over de Website van het Jaar en de winnaars van verschillende categorieën op www.websitevhjaar.nl.