0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken bij Mosadex

  Werken bij Mosadex

  • Betekenisvol werk
  • Zicht op een vast contract
  • Verschillende ontwikkelmogelijkheden

  Mosadex levert zorg en diensten aan meer dan 800 apotheken inclusief 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg)consumenten in Nederland. Mosadex is van én voor apothekers en is opgedeeld in 12 organisaties die gezamenlijk zorgen dat om (farmaceutische) zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk is. Wil jij een bijdrage leveren aan de zorg van morgen? Dan zit je bij Mosadex goed!

  Jij kan op verschillende afdelingen binnen Mosadex aan het werk: Mosadex Central Filling en Mosadex Groothandel. Beide afdelingen zijn gevestigd in Leiden.

  Het leuke aan mijn werk is dat ik kan bijdragen aan de zorgverlening voor de patiënt. Op de werkvloer is er ook altijd wel plaats voor een grapje of dolletje. Er kan gewoon lekker gepraat worden, maar er moet tegelijkertijd ook secuur gewerkt worden zodat de patiënten hun medicijnen op tijd krijgen. Tim van Stijn Productiemedewerker

  Werksfeer en bedrijfscultuur

  De sfeer hier kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk bij Mosadex. Je krijgt hier de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je talenten te laten zien. Dit om samen iedere dag een stukje beter te worden. “We richten ons op een prestatie cultuur waarbij de talenten van mensen centraal staan. Want mensen maken het verschil. Dat onze medewerkers het naar hun zin hebben en ook zin hebben om hun talenten te ontdekken en in te zetten”, vertelt Johan Dirven, directeur HRM bij Mosadex Groep.

  Luba en Mosadex kennen elkaar goed. We werken al 15 jaar met elkaar samen. Hierdoor kennen wij de organisatie goed. Door de jarenlange samenwerking hebben wij een goede verstandhouding opgebouwd en is Charisse onze inhouse intercedent bij Mosadex in Leiden. Zij kan jou alles vertellen over het werken bij Mosadex en je toekomstige collega’s.

  Werken bij Mosadex Central Filling

  Bij Mosadex Central Filling werk je in een productieomgeving en zorg jij dat het proces optimaal verloopt. Jij kan hier aan de slag als (allround) productiemedewerker, medewerker etiketteer, procesoperator en assistent teamleider. Werk jij secuur en kan jij goed geconcentreerd werk verrichten? Dan past werken bij Mosadex Central Filling goed bij jou.

  Werken bij Mosadex Groothandel

  Mosadex Groothandel biedt jou de mogelijkheid om parttime en fulltime aan de slag te gaan als (allround) magazijnmedewerker en orderpicker. Werk jij liever in de ochtend, middag of in de avond? Geen probleem, bij Mosadex Groothandel kan jij op verschillende tijdstippen starten met jouw dienst. 

  Charisse van Egmond

  Vragen? Stel ze aan Charisse

  Onze inhouse intercedent Charisse staat voor je klaar. Zij kan je alles vertellen over de verschillende functies bij Mosadex.

  Nieuwenhuizenweg 19
  2314 XP Leiden
  06 108 910 15
  mosadex@luba.nl

  Werken bij Mosadex

  Partner vacatures