0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken bij Luba Partner Oneway

  Luba Partner: Oneway

  • Een prettige werksfeer
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • Nieuw hoofdkantoor met eigen sportruimte

  Luba werkt al 7 jaar met elkaar samen en hierdoor weten wij goed wat Oneway graag terug ziet in nieuwe medewerkers. Regelmatig drinken we samen een kopje koffie zodat we op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de organisatie.

  Werken bij Oneway

  Bij Oneway kom je te werken met enthousiaste en gedreven collega’s die met veel toewijding het bedrijf op de kaart zetten. Eerlijkheid en transparantie staat bij hen voorop. Vernieuwing en verandering staan centraal in de organisatie. Oneway is een jong sportief bedrijf en exclusieve distributiepartner van CUBE in Nederland, Goot-Brittannië en Ierland. Er heerst een flexibele werkcultuur en een prettige werksfeer. Als medewerker krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Veel huidige collega’s zijn eerder als uitzendkracht bij Oneway begonnen en zijn nu al meerdere jaren werkzaam bij de organisatie. Na een uitzend/- proefperiode kom je in aanmerking voor een fiets van de zaak. Oneway heeft een actieve personeelsvereniging die altijd op zoek is naar leuke activiteiten en cadeaus voor de medewerkers.

  Wat mijn werk zo leuk maakt bij Oneway? Dat geen dag hetzelfde is en dat iedere collega voor je klaarstaat op het moment dat je hulp nodig hebt. Door de diversiteit in organisatie word je scherp gehouden en blijf je continu leren. Sanne Management assistent

  Partner vacatures

  Neem contact op met Luba Capelle a/d IJssel

  Bezoekadres

  Bermweg 69F
  2906 LB Capelle aan den IJssel