0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Werken bij Luba Partner T. Boer & zn

  Luba Partner: T. Boer & zn

  • Een prettige informele cultuur
  • Kans op vast contract
  • Volop doorgroeimogelijkheden

  T. Boer & zn is een echt familiebedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel en opgericht in 1885. Vanuit eigen slachting en verwerking leveren zij kalfsvlees aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca in meer dan 50 landen. Het bedrijf is in het trotse bezit van de koninklijke onderscheiding ‘Hofleverancier’.

  Bij T. Boer & zn ga je werken met de nieuwste technieken en procedures. Je werkt in een platte structuur en er is altijd ruimte voor ideeën. Er heerst een hele open en informele sfeer. Heb je ambities om door te groeien? Je krijgt de mogelijkheid om je te (blijven) ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een vakopleiding of een BBL leerwerktraject. Op de beide werklocaties is er een bedrijfskantine waar je samen met je collega’s kan lunchen. Bij T. Boer & zn werken in totaal circa 600 medewerkers met verschillende culturele achtergronden.

  Luba en T. Boer & zn werken al 30 jaar samen en kennen elkaar door en door. Hierdoor is een fijne samenwerking ontstaan en kunnen we snel en gemakkelijk met elkaar schakelen. Luba heeft veel persoonlijk en telefonisch contact met T. Boer & zn waardoor we goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de organisatie.

  Als werknemer bij T. Boer & zn. hoor je echt bij de familie. Er is een informele cultuur waar iedereen als gelijke wordt behandeld en gezien. Het bedrijf biedt je stabiliteit en er zijn doorgroeimogelijkheden. Je wordt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen en te groeien. Dana Junior hr adviseur
  Werken bij T. Boer & zn

  Partner vacatures

  Neem contact op met Luba Capelle a/d IJssel

  Bezoekadres

  Bermweg 69F
  2906 LB Capelle aan den IJssel