Vestigingsmanager Aalsmeer

 • Standplaats: Aalsmeer
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 1-5
keer bekeken
In Aalsmeer hebben wij een vestiging die staat te springen om een leuke vestigingsmanager! Met de bloemenbranche en alle bedrijven die hierbij horen voor de deur is dit een zeer lucratief gebied voor een uitzendbureau. Ga jij deze uitdaging aan?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?
 • Jij trekt de kar op het gebied van commercie: je ziet waar kansen liggen en pakt deze ook, je bezoekt bestaande en nieuwe klanten, doet aan acquisitie en relatiebeheer
 • Het laten groeien van de intercedenten. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt. Jij maakt jouw intercedenten elke dag beter in wat ze doen!
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
Luba groeit! Niet alleen in Aalsmeer zijn we op zoek naar een vestigingsmanager, ook in Teylingen zoeken we een energieke en inspirerende manager! Heb jij zin in deze uitdaging, solliciteer dan op deze functie of op Vestigingsmanager Teylingen. In overleg met jou kijken we op welke vestiging jij het beste past, want het is natuurlijk de bedoeling dat jij terechtkomt op de plek waar je de beste klik met de klanten en de intercedenten hebt. Op deze manier kunnen jij en je team zo snel mogelijk uitgroeien tot de beste vestiging van Luba!

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Jij werkt op de vestiging in Aalsmeer, waar Jeffrey, Robin en Angela jouw collega's zijn. Deze toppers zijn al een tijdje werkzaam in de uitzendbranche en kunnen jou alles vertellen over de bedrijven en branches waar je mee te maken krijgt. Samen is het keyword bij Luba. Sta er dus niet raar van te kijken als beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om van jouw vestiging de allerbeste te maken, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Wat we verwachten

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager in Aalsmeer aan de slag gaat, heb je:
 • Een hbo diploma
 • Minimaal twee jaar leidinggevende ervaring in de uitzendbranche
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto

Wat we bieden

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Bij ons liggen de startsalarissen tussen de € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 100% reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
Sollicitatieprocedure
Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze personeelsadviseur Chris. Na deze intake volgt er een persoonlijk gesprek. Ook dit gesprek heb je met Chris.

Is hij enthousiast over jou (en jij over ons), dan stuurt hij jouw gegevens door naar de rayonmanager, Astrid. Zij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega’s op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na 14 dagen ben jij helemaal ingewerkt en kun je aan de slag!

Jouw corporate recruiter:

Chris Verheij
Chris Verheij 071-5163030
.
Certificaten-1laag (201706131724402440).jpg