Vestigingsmanager Aalsmeer

 • Standplaats: Aalsmeer
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 1-5
keer bekeken

Over de baan

In Aalsmeer hebben wij een vestiging die staat te springen om een leuke vestigingsmanager! Met de bloemen- en plantenbranche en alle bedrijven die hierbij horen voor de deur is dit een zeer lucratief gebied voor een uitzendbureau. Ga jij deze uitdaging aan?

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een baan als vestigingsmanager bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van heel Nederland. Jij geeft leiding aan onze vestiging in Aalsmeer en zorgt ervoor dat mensen elke dag een beetje beter worden. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

 • Jij brengt structuur aan op jouw vestiging. Dit houdt in dat jij de koers uitzet om de verkoopdoelen te behalen. Jij bent een echte verkoopleider
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging
 • Het coachen van de intercedentes behoort ook tot jouw taken. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt

Je geeft leiding aan een team van drie medewerkers. Het afgelopen jaar hebben zij veel tijd geïnvesteerd in het optimaliseren van de werkprocessen, waardoor de dagelijkse werkzaamheden efficiënt op elkaar aansluiten. Aalsmeer en omgeving biedt volop kansen om te groeien en het aantal klanten voor Luba verder uit te breiden. Daar ligt jouw uitdaging: salesgericht als jij bent ga je hier actief en vol energie achteraan. Dit houdt in dat je grotendeels buiten de deur zal zijn, op jacht naar nieuwe klanten!

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Jij werkt op de vestiging in Aalsmeer, waar Jeffrey, Robin en Angela jouw collega's zijn. Deze toppers zijn al een tijdje werkzaam in de uitzendbranche en kunnen jou alles vertellen over de bedrijven en branches waar je mee te maken krijgt. Samen is het keyword bij Luba. Sta er dus niet raar van te kijken als beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden. Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om van jouw vestiging de allerbeste te maken, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Wat we verwachten

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager in Aalsmeer aan de slag gaat, heb je:
 • Een hbo diploma
 • Minimaal vier tot vijf jaar ervaring in de uitzendbranche
 • Werkervaring in de sales, bijvoorbeeld als sales consultant of accountmanager
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto

Wat we bieden

 • Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Bij ons liggen de startsalarissen tussen de € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, aangevuld met 100% reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer. Daarnaast kun je zelf je salaris nog aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze eigen trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Afhankelijk van jouw werkervaring zou je naast de vestiging Aalsmeer ook de vestiging in Leiderdorp kunnen aansturen
Sollicitatieprocedure
Als jij een echte leider bent met zowel commerciële als coachende eigenschappen, dan is deze baan als vestigingsmanager in Aalsmeer jouw baan! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken!

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door jou precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Als je hieronder op de button solliciteren klikt, vragen we je om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen krijg je bericht van onze afdeling Personeelszaken om een afspraak te maken voor een telefonische intake met onze personeelsadviseur Chris. Na deze intake volgt er een persoonlijk gesprek. Ook dit gesprek heb je met Chris.

Is hij enthousiast over jou (en jij over ons), dan stuurt hij jouw gegevens door naar de rayonmanager, Astrid. Zij neemt contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan volgt een kennismaking met onze directeur, Johan. Daarna maken we het officieel: jij bent onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan je collega’s op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na 14 dagen ben jij helemaal ingewerkt en kun je aan de slag!

Jouw HR-adviseur:

Chris Verheij
Chris Verheij 071-5163030
.
Certificaten-1laag.png