07 april 2017

Intercedent - Teylingen (omgeving Leiden)

 • Standplaats: Teylingen
 • Opleidingsniveau: HBO MBO
 • Uren per week: 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 0 - 2
keer bekeken

Wil jij komen laten zien wat je kan in deze baan als intercedent? Jij verkoopt Luba op een energieke manier en gaat kandidaten matchen. Een baan met verantwoordelijkheid en uitdaging! Iets voor jou?

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en, zonder op te willen scheppen, van Nederland. In dit geval in Teylingen (Sassenheim) nabij Leiden. Jouw tomeloze energie komt goed van pas, omdat jij actief prospects en suspects gaat benaderen.

In deze functie als intercedent zal het zwaartepunt liggen op het verkopen van Luba Uitzendbureau aan bestaande en nieuwe klanten.Dit doe je door samen met een ervaren intercedent op pad te gaan en bedrijven te bezoeken. Je geeft bij klanten een pitch over de dienstverlening van Luba en neemt vacature-intakes bij hen af. Je herkent verkoopkansen wanneer deze zich voordoen en springt daar meteen op in. Jij weet wat te zeggen en te doen om van jouw bezoeken een succes te maken!

Wat doe je als intercedent?
 • Je brengt in kaart welke bedrijven interessant zijn voor Luba en plant telefonisch en per e-mail afspraken om langs te gaan
 • Je gaat met een ervaren intercedent potentiële klanten bezoeken en zorgt ervoor dat koude acquisitie wordt omgezet in een daadwerkelijke opdracht
 • Bestaande klanten bezoeken en vacatures ophalen/uitvragen
 • Als je de vacature-intake hebt gedaan, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit doe je door de vacature online te plaatsen en door te zoeken via cv-databases en LinkedIn
 • Zodra je een kandidaat geplaatst hebt, heb je regelmatig contact met de klant over de voortgang

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! In de Bollenstreek vindt je drie Luba-vestigingen: Hillegom, Lisse en Teylingen. De klanten zijn grotendeels werkzaam in de agrarische sector, procestechniek of in de voedingsbranche. Samen met jouw team van professionele en ervaren intercedenten ga je deze markten actief bewerken.

Samen is het keyword bij Luba. Sta er dus niet raar van te kijken als zo’n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw LinkedIn-profiel binnen een maand met minimaal 150 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm krijgt van het handjes schudden.

Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk! Elke dag ga je hard aan de slag om van jouw vestiging de allerbeste te maken, met de hoogste omzet, grootste marges en meeste plaatsingen!

Wat we verwachten

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent aan de slag bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt? Dan ben jij in het bezit van:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Rijbewijs B
 • Bij voorkeur enige ervaring in de uitzendbranche, sales of arbeidsbemiddeling, of
 • Enige werkervaring in een commerciële omgeving, bijvoorbeeld in de horeca, toerisme, op een callcenter of in de retail

Wat we bieden

 • Je wordt beloond met een goed salaris , afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je ontvangt 100% reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Je start met een tijdelijk contract met als doel een vaste aanstelling na de eerste periode.
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen ) per jaar
 • Natuurlijk bieden wij je opleidingen aan. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma , gegeven door onze trainer Rob en stem jij met je Vestigingsmanager een persoonlijk ontwikkeltraject op eventueel met als start een assessment om het startpunt te bepalen.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid
 • Wij bieden je toekomstperspectief! Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent, Sales Consultant, Vestigingsmanager en eventueel doorstromen naar het Luba Management/Sales Traineeship. Lees hier het verhaal van Nikki Verhoogt, Management Trainee bij Luba.
Sollicitatieprocedure
Ben jij een echte matchmaker, wil je bijdragen aan de levens van mensen door ze in contact te brengen met leuke werkgevers en heb je oog voor commerciële kansen? Dan zou jij de perfecte intercedent zijn! Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken.

Solliciteren is altijd spannend. Wij begrijpen dat, en proberen iets van de spanning weg te nemen door precies uit te leggen hoe onze sollicitatieprocedure werkt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen belt onze corporate recruiter Coen of Wendy je voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan stuurt Coen of Wendy jouw informatie door naar de rayonmanager, Astrid. Is zij ook enthousiast, dan wordt er contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. In de regio Leiden hebben we vestigingen in Leiden, Leiderdorp, Teylingen, Lisse, Hillegom, Aalsmeer, Katwijk en Noordwijk. Dit gesprek is met de rayon- en vestigingsmanager. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na de training op het hoofdkantoor begin je op jouw inwerkvestiging. Dit kan jouw eigen vestiging zijn, maar ook een andere (grotere) vestiging. Als je eenmaal alles doorhebt, ga je op pad!

Jouw corporate recruiter:

Wendy Ship
Wendy Ship (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?